Sommarjobb som B-chaufför på Arlanda

Sommarjobb som B-chaufför på Arlanda

Vill du sommarjobba på Sveriges största flygplats? Har du B-körkort? Är du noggrann och stresstålig? Då är tjänsten som B-Chaufför/ Lastare till Arlanda Flygplats något för dig!

Om tjänsten

Som chaufför/ Lastare kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara leverera varor och tillhörande tjänster till vår kund på Arlanda Flygplats. Du ansvarar för att att din last levereras på rätt tid och är kontrollerad innan den fraktas ut till planet. Viktigt för tjänsten är att du har körkort B. Du kommer först få gå 6 veckors upplärning innan du får köra själv på flygplatsen. Produktionsarbete i deras catering kan även förekomma. Tjänsten erbjuder fasta arbetstider, nära kollegor.

Arlanda är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser. Detta innebär att du måste lämna in intyg på vad du har varit sysselsatt med de senaste fem åren, i form av till exempel studieintyg eller arbetsintyg.

Viktigt för tjänsten
  • Körkort, klass B - (du får utbildning på plats)
  • Talar och förstår engelska och svenska
  • intyg från fem år tillbaka i tiden
Om dig

För att lyckas i tjänsten tror vi att du som person är noggrann, stresstålig och har god fysik då tunga lyft förekommer. Det är även av stor vikt att du kan tala och förstå både svenska och engelska. Vidare är du som person punktlig och har god samarbetsförmåga. Det är även meriterande men inget krav om du sen tidigare har erfarenhet av flygplatsarbete och/eller tidigare haft anställning på Arlanda.

Att arbeta som konsult på Adecco
Tjänsten är en del av vår personaluthyrning. Du är anställd av oss på Adecco men arbetar ute hos våra kunder. Du kommer vara anställd på visstid/extra/säsong med chans till förlängning.

Om anställningen

Tjänsten som B-Chaufför/ Lastare / Produktionspersonal är ett konsultuppdrag med start ca 2021-05-01 och löper över sommaren till och med augusti med chans till förlängning. Som konsult får du en anställning i Adecco Sweden/Student.
Självklart har vi kollektivavtal. Vi vill att du ska må bra och vi erbjuder bland annat friskvårdsbidrag, rabatt på träningskort m.m. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård.
Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag. I Sverige finns vi på ca 50 orter och har 5000 anställda. Vår storlek gör att vi har kunder i de flesta olika branscher och en anställning som konsult hos oss leder ofta till att både ditt sociala och professionella kontaktnät växer. Då vi på Adecco samarbetar med många attraktiva företag som anlitar oss för sina personalbehov finns också chans att du erbjuds tjänster som aldrig når den öppna marknaden.

Om ansökan

Tjänsten skall tillsättas omgående och rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och ansök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök". Första steget i vår rekryteringsprocess är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan. Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.

Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Sofi Arbelius +46 (0)8 5875 12 11

Välkommen med din ansökan!

Sökord

B-Chaufför, Lastare, Kontroll, Arlanda Flygplats, Produktion, Sommarjobb
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 maj 2021 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.