Montörer till vår kund i Rosersberg!

Montörer till vår kund i Rosersberg!

Har du verkstadsvana och vill arbeta på en arbetsplats som präglas av innovation och laganda? Nu söker vi på Adecco i proaktivt syfte kandidater till vår kund i Rosersberg!

Om tjänsten

I din roll som montör kommer du att arbeta i team med 30 kollegor. Kunden skapar tillförlitliga och transportlösningar för temperaturkänsliga läkemedel så att produkterna bibehåller rätt temperatur under långa transporter. Arbetsuppgifterna för dig som montör består av att montera ihop containrar till färdiga produkt. Du kommer att arbeta dagtid i Rosersberg. Arbetstiden är förlagd måndag till fredag 07:00-16:00.

Om dig

Du som har verkstadsvana och vill arbeta i sociala miljöer kommer trivas i rollen som montör. Har du tidigare arbetat som mekaniker eller montör har du goda förutsättningar för att lyckas i rollen.

Som person är du driven, social och ser vikten av gott samarbete för att tillsammans utvecklas och nå uppsatta mål. I arbetet förekommer hantering av glasfiber och plast, för att vara aktuell för tjänsten måste du därför tåla dessa material.

Att komma i tid och vara aktiv på arbetet är en självklarhet för dig. Som medarbetare på Adecco har du en hög social kompetens, god kommunikationsförmåga och är serviceinriktad för att på ett bra sätt kunna tillgodose våra kunders behov

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

edvard.bergstedt@adecco.se via Adecco 010 - 173 73 00.

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Montör , Industri , logistik , Stockholm , Solna, Rosersberg, Adecco
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 20 maj 2022 (2 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Varje dag gör vi skillnad. För företag, organisationer och individer. Vi ser dagligen våra konsulter och kandidater komma ut i jobb hos våra kunder. Det är anledningen till varför vi går till jobbet varje dag. Som en av världens största HR-leverantörer har vi individens utveckling och kundens behov i fokus, för vi vet hur viktigt det är för ett företags konkurrenskraft att ha rätt person med rätt kompetens på rätt plats.