Finance Manager till Swedavia

Finance Manager till Swedavia

Swedavia IT söker en Finance Manager vars övergripande ansvar innefattar att samla in och sammanställa IT Infrastructures budgetutfall samt följa upp resultat och rapportera vid månadsbokslut med tillhörande analyser. Som Finance Manager arbetar du nära IT Controller och rapporterar till Senior Manager IT Infrastructure.

Om tjänsten
Som Finance Manager arbetar du med uppföljning och framtagande av rapporter till enheten och IT´s olika intressenter. Du ansvarar för att driva budget- och prognosarbete både under och inför budgetår i samarbete med Senior Manager IT och IT Controller. Vidare fungerar du som ett stöd vid olika typer av analysarbete samt som ett stöd vid exempelvis implementering av nya tjänster, rutiner och arbetssätt.

I din roll som Finance Manager kommer dina arbetsuppgifter bland annat innebära:
  • Ansvara för IT Infrastructures ekonomi avseende budget, uppföljning och prognosarbete
  • Analysera och följa upp månads- och årsbokslut med respektive IT Manager
  • Sammanställa den ekonomiska rapporten till Senior Manager IT varje månad
  • Vara stöd till IT Manager i övergripande ekonomiska frågor
Om dig
Vi söker dig som har bakgrund och erfarenhet inom budget- och prognosarbete, samt goda kunskaper inom redovisning och excel.

Viktigt för tjänsten är:
  • Initiativtagande
  • Strukturerad
  • Analytisk
  • Erfaren administratör
Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet

Om Swedavia
På Swedavias flygplatser möts hela världen, varje dag. Det innebär en mångfald av förväntningar, förhoppningar, behov och önskemål. Vi finns från Malmö i söder till Kiruna i norr och erbjuder jobb inom många olika yrkesområden och roller. Som medarbetare har du därför ett flertal karriärmöjligheter, du kan avancera inom ett område, arbeta mer specialiserat eller engagera dig i intressanta projekt.

Swedavia är ett företag som både öppnar dörrar och ögon och där alla ska känna sig välkomna och inkluderade. Vi är ett företag som vill visa vägen och vara en god förebild när det gäller hållbarhet. Vi arbetar aktivt med att utveckla samarbeten och relationer för att på bästa sätt kunna bidra till samhället i stort.

Vi vill inte bara återspegla det samhälle vi finns och verkar i igenom våra medarbetare, utan att vi tillsammans med våra medarbetare arbetar för ett samhälle som tar tillvara på individers rättigheter och kompetenser. Vi ser det som en förutsättning för vår framtida utveckling.

Om anställningen
Swedavia har i denna rekrytering valt att samarbeta med Adecco.
Frågor och ansökningar besvaras och behandlas av Adecco.

Om ansökan
Tjänsten sträcker sig från december 2018 till januari 2020. Rekryteringsarbetet sker löpande. Vänligen bifoga CV och personligt brev och sök tjänsten genom att klicka på knappen "Ansök".

1. Första steget i våra rekryteringsprocesser är ett personlighetstest (MAP) som skickas till din mail efter att rekryteraren har granskat din ansökan.
Adecco använder tester som en del i processen i syfte att göra en så kvalitetssäkrad och rättvis bedömning som möjligt.
2. Ansvarig rekryterare går sedan igenom inkomna ansökningar kontinuerligt och gör ett första urval.
3. Om du är en av dem som går vidare kommer du att bli kontaktad för en telefonintervju. De som går vidare efter telefonintervju får möjlighet att komma till Adecco och träffa ansvarig rekryterare för en personlig intervju.
4. Ifall du är aktuell för tjänsten efter intervju med oss på Adecco kommer du att få träffa vår kund för en slutgiltig intervju.

Vänligen notera att vi i vissa av våra processer använder vi även videointervjuer, fler tester och andra bedömningstekniker. Om det är aktuellt i just denna process kommer du att informeras om detta.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare: Malin Hammarling, malin.hammarling@adecco.se eller 073-6847374

Har du frågor angående registrering, var god kontakta Adeccos Kandidatsupport: kandidatsupport@adecco.se alt. via tel: 08 - 598 980 10.

Välkommen med din ansökan!

Sökord
Swedavia, Finance Manager, Ekonomichef, Adecco, Arlanda
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar, Ekonomi, Ekonomichef
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 29 nov (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.