C-chaufför Gate Gourmet

C-chaufför Gate Gourmet

Om tjänsten
Som C-chaufför kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter vara att leverera varor och tillhörande tjänster till Gate Gourmets kunder på Arlanda Flygplats. I din roll kommer du att ansvara för att din last levereras på utsatt tid och är kontrollerad innan den fraktas ut till planet. Viktigt för tjänsten är att du har körkort klass C. Då du endast arbetar på Arlanda är inte YKB något krav.

Viktigt för tjänsten
  • Körkort, klass C
  • Talar och förstår engelska och svenska
  • Intyg som täcker vad du gjort under de senaste 5 åren
Arlanda är ett säkerhetsklassat område och därför kommer du att registerkontrolleras enligt Transportstyrelsens bestämmelser. Detta innebär att du måste lämna in intyg på vad du har varit sysselsatt med de senaste fem åren, i form av till exempel studieintyg eller arbetsintyg. Det får förekomma perioder som du inte kan intyga men högst på 28 dagar.

Tjänsten som C-chaufför är ett konsultuppdrag med start omgående. Arbetspassen är förlagda enligt skiftgång och skiftgången kan alltid komma att ändras under uppdragets gång.

Om dig
För att lyckas i tjänsten tror vi att du som person är noggrann, stresstålig och har god fysik då tunga lyft förekommer. Det är även av stor vikt att du kan tala och förstå både svenska och engelska. Vidare ser vi att du är punktlig, har god samarbetsförmåga och är flexibel. Det är meriterande om du har erfarenhet av flygplatsarbete och/eller innehar Skylift-kort.

Om Gate Gourmet
Gate Gourmet är världens största oberoende cateringföretag och producerar, paketerar och levererar catering för flygbolag och järnvägar.

Kontaktuppgifter
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare:

Madeleine Forsby-Jansson via Adecco 08-598 982 64

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord
C-chaufför, Lastare, Kontroll, Arlanda Flygplats, Gate Gourmet
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Transport
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Hemsida http://www.adecco.se/
Sista ansökningsdag 28 feb 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Adecco är världens största rekryterings- och bemanningsföretag, globalt sysselsätter vi ca 3 miljoner människor under ett år. I Sverige finns vi på ca 50 orter från norr till söder och har ca 5 000 anställda. Våra kunder återfinns inom ett brett spann av branscher, alltifrån administration, ekonomi, juridik, IT och teknik till bygg och anläggning, tillverkningsindustri, hälso- och sjukvård samt life science.