UE-Tekniker till ett spännande och växande bolag!

UE-Tekniker till ett spännande och växande bolag!

Vill du jobba för ett företag som ser dess personal som sin främsta resurs? Som erbjuder möjligheter inom telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustrin samt arbetar för att utveckla morgondagens teknik? Har du ett genuint tekniskt intresse och lockas av att arbeta för ett teknikintensivt bolag som hela tiden utvecklas? Är du även en person som bidrar med energi och driv till arbetsplatsen där du ständigt arbetar för att utvecklas och komma framåt? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget

Academic Work söker för Syntronics räkning en UE- tekniker i Rosersberg. Syntronic är ett ledande designhus som brinner för att utveckla morgondagens teknik. De är experter inom sina respektive områden och hjälper kunder från konceptstadie till färdig produkt eller system. Syntronic startade sin resa 1983 i Stockholm och är idag, förutom i Kista, Göteborg, Gävle, Sandviken, Linköping och Lund, även etablerade i Malaysia, Kina, Indonesien och Kanada med totalt 951 anställda. Syntronic erbjuder en stor variation av teknikintensiva uppdrag hos eller gentemot multinationella bolag. Således kommer du varje dag att utmanas och utvecklas i din roll! Låter det intressant?

Om du vill jobba på ett företag som ser dess personal som sin främsta resurs, där de arbetar med coachning, individanpassad kompetensutveckling och uppföljning samt erbjuder globala karriärmöjligheter är svaret Syntronic!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Syntronic.

Arbetsuppgifter

Som UE-Tekniker kommer du att tillhöra ett team om ca. fem personer som arbetar med avancerad telekomutrustning i Rosersberg. Verksamheten i Rosersberg fokuserar på testverksamhet av nya produkter inom telekom inför lansering på marknaden.
Ditt team har ansvar för att designa och montera mobilrack som används i testverksamheten. Till Rosersberg anländer stora som små mobilrack där du och ditt team ansvarar för att bygga ihop dessa och designa dem enligt givna kravspecifikationer. Du kommer även att arbeta med support, felsökning samt konfiguration av rack i en utvecklande och föränderlig miljö. Arbetet innefattar mycket hands on-arbete och passar dig som har ett intresse för att arbeta praktiskt med tekniken och vill arbeta med den senaste tekniken inom området!

Vi söker dig som
  • Har en grundläggande teknisk förståelse samt ett tekniskt intresse
  • Har en avslutad gymnasieutbildning med teknisk inriktning
Det är meriterande om....
  • Har en tekniskt inriktad eftergymnasial utbildning
  • Har arbetat i liknanade roller, som exempelvis nätverkstekniker eller reparatör av mobiltelefoni
ÖVRIG INFORMATION
  • Start: Omgående
  • Omfattning: Heltid, kontorstider
  • Placering: Rosersberg, Sigtuna kommun
  • Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Trafikverkets önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work.
  • Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen. Om du har ett satt slutdatum för ansökningsprocessen, tänk på att du inte får stänga annonsen tidigare och att alla ansökningar måste gås igenom.
  • Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på stw02@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!
OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Vi strävar efter att vara en attraktiv arbetsgivare till våra konsulter. Utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef erbjuder vi dig som heltidskonsult en konsultportal med förmånliga erbjudanden. Läs mer här
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicwork.se/
Sista ansökningsdag löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

[Syntronic] (https://www.syntronic.com/) är ett av Europas ledande forsknings- och utvecklingsföretag. Med en gedigen erfarenhetsbank från produktutveckling i över 30 år erbjuder vi våra kunder allt från expertkompetenser på konsultbasis till skräddarsydda nyckelfärdiga systemlösningar inom inbyggda system och trådlös kommunikation. Bland våra kunder finns flera världsledande företag inom branscher som telekom, medicinteknik, fordons-, försvars- och verkstadsindustri. Våra kontor finns i Gävle, Kista, Göteborg, Linköping, Sandviken och Lund. Dessutom erbjuder vi globala utvecklingstjänster tillsammans med våra utvecklingskontor i Kuala Lumpur, Penang, Beijing, Shanghai, Jakarta och Ottawa.