Operatör / Kontrollant till lager och logistikcenter på läkemedelsföretag

Operatör / Kontrollant till lager och logistikcenter på läkemedelsföretag

Academic Resource söker Operatör/Kontrollant till lager och logistikcenter på läkemedelsföretag i Märsta. Arbetet innefattar lagerarbete såsom mottagningskontroll, inläsning, utläsning samt förrådshållning av vår kunds produkter. Tjänsten är förlagd på dagtid 07.30-16.15, och helgarbete kan förekomma. Arbetsplatsen ligger i Märsta.

Arbetsuppgifter:
Du kommer att arbete i en sektion vars huvuduppgift är att utföra mottagningskontroll, inläsning, utläsning samt förrådshållning av kundens produkt. Det kan även förekomma manuella lyft samt visst repetitivt arbete. Dina arbetsuppgifter kommer bl.a. bestå av:
  • Att utföra mottagning, packning och inregistrering via datasystem
  • Sammanställa gods för lagerläggning
  • Truckhantering i frysrum (-30˚C) och förråd
Erfarenhet och kvalifikationer
  • Arbetslivserfarenhet från Industri/Produktion/Logistik eller motsvarande
  • Gymnasieutbildning
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift, samt goda kunskaper i engelska
  • Truckkort med truckvana
Det är meriterande om du även har:
  • Erfarenhet av arbete med GMP och GDP samt vana att arbeta efter skrivna rutiner och standardiserade processer
  • Erfarenhet inom SAP, produktionssystem och Officepaketet
Egenskaper som värdesätts är att du är noggrann i ditt arbete och van att arbeta efter skriftliga instruktioner samt har vana av att arbeta i datoriserade system. Som person är du målinriktad, tydlig och noggrann. Du tycker om att arbeta i grupp och är inte rädd för att rycka in där det behövs. Då det förekommer tyngre manuella lyft i tjänsten är det viktigt att du har en god fysisk förmåga.

Är du den vi söker?

Ansökan
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna din ansökan så snart som möjligt. Klicka nedan på sök tjänsten och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: Okm0318

Frågor besvaras via mail av:
Sanna Löfgren
sanna.lofgren@academicresource.se
Sebastian Forsberg
sebastian.Forsberg@academicresource.se

Sökord: lager operatör lagerarbete lagerarbetare kontroll kontrollant logistik truck gmp läkemedel process industri uppvägning provtagning beredning gdp renrum stockholm lediga jobb produktion frys skjutstativ packare synare märsta

we take you further
Mer info
Telefon 0854553990
Email Mejla Academic Resource
Område Sigtuna
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Transport & Logistik, Lager, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.academicresource.se/
Sista ansökningsdag 6 juli (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Academic Resource är ett väletablerat rekryterings- och bemanningsföretag som funnits sedan 2005. Vi har lång erfarenhet av Uthyrning, Rekrytering samt Interim Management inom våra affärsområden är Administration, Ekonomi & Finans samt Life Science. Vi verkar främst i Stockholm/Mälardalen.

Hos oss erbjuds du en anställning hos ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag, vilket innebär stor trygghet då du omfattas av bemanningsföretagen Almegas kollektivavtal. Som anställd på Academic Resource erbjuds du förmåner som t.ex. tjänstepension, friskvårdsbidrag och försäkringar, semester och föräldralön.