Serviceingenjör inom Meteorologi till AVISEQ, placering på Arlanda

Serviceingenjör inom Meteorologi till AVISEQ, placering på Arlanda

Vi söker en Serviceingenjör inom Meteorologi till AVISEQ, med placering på Arlanda. Är du personen vi söker?
Vi erbjuder ett utmanande och stimulerande arbete i en spännande miljö inom AVISEQ, med inriktning mot meteorologiska system. Våra åtaganden omfattar allt från service av kunders utrustning till installationer av ny utrustning samt stöd till kunder vid utveckling.

Vi söker Dig som gillar möjligheten att kunna påverka utformningen av verksamheten. Vi erbjuder Dig ett stimulerande och självständigt arbete inom en intressant bransch under ständig förändring som ger stora möjligheter till personlig utveckling.

Dina arbetsuppgifter
Meteorologiska system är en förutsättning för att flygbranschen ska lyckas! Som Serviceingenjör Meteorologi kommer du att vara en viktig länk i kedjan att upprätthålla den tekniska säkerheten kring luftfarten och flygtrafiken, genom att arbeta med förebyggande och felavhjälpande underhåll av meteorologiska system. I din roll kommer du att ha tät kontakt med våra kunder och deras beställare. Dina uppgifter kommer bland annat att innefatta följande:
  • Etablera ny utrustning
  • Arbeta med förebyggande underhåll och tillsyn
  • Montage
  • Reparationer och felavhjälpning
  • Framtagning av relevant dokumentation
  • Projektledarstöd
  • Säkerställa att arbeten bedrivs och utförs enligt gällande kvalitets- och miljöanvisningar
Många av de system som finns på flygplatsen är unika och därför kommer du även att få en omfattande utbildning på dessa.

Vem är du:
Du har en känsla för hög servicegrad och kvalitet, samt har vana av att arbeta i kundmiljö. Du känner ett starkt engagemang och driv i arbetet.

Som person är du ansvarstagande, initiativrik och affärsmässig! Samt att din omgivning anser att du har hög grad av social kompetens och klarar av att hantera stressiga situationer.

Du har lätt för att skapa och vidareutveckla affärsmässiga relationer med kunder, leverantörer och partners.

Vi ser gärna att du har högskoleutbildning alternativt teknisk utbildning, som lägst på gymnasienivå. Du gillar att jobba självständigt såväl som i team. Rollen kräver att du har god datorvana samt B-körkort, samt goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift.

Som person har du ett brinnande teknikintresse!

Meriterande är tidigare erfarenhet av underhåll av flygplats- och luftfartssystem, samt kännedom om styrande regelverk från ICAO, WMO och Transportstyrelsen.

Ansökan och frågor
Välkommen med din ansökan, gärna så snart som möjligt då urval och intervjuer sker löpande, dock senast 14 november. Vi tar ej emot ansökningar via mail utan enbart via länken här i annonsen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% där vi tillämpar 6 månaders provanställning. Grund för anställning är godkänd registerkontroll/säkerhetsprövning och tillträde sker enligt överenskommelse. Vi eftersträvar mångfald och välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi uppnår detta.

Har du frågor kring tjänsten vänligen kontakta: Patrik Rydberg: 072-234 3604.
Mer info
Kontaktperson Patrik Rydberg
Telefon 072-2343604
Område Sigtuna
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://aviseq.se/
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (24 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AVISEQ verkar inom kritisk kommunikation. Vi är specialister på att erbjuda kostnadseffektiva tjänster utan att göra avkall på säkerheten. Vi övervakar, driftar och underhåller våra kunders tekniska utrustning och system, allt för att säkerställa deras kritiska verksamhet. Våra största kunder verkar inom luftfart och säkerhet vid flygtrafikcentraler, flygplatser, statliga myndigheter och företag, såväl offentliga som privata, i hela Sverige. AVISEQ har cirka 200 anställda och blev i maj 2020 en del av LFV-koncernen. Vi vill vara den bästa arbetsplatsen för dig som gillar utmaningar och att ta ett samhällsansvar!