Svetsare sökes till Rosersberg

Svetsare sökes till Rosersberg

Dina arbetsuppgifter

Har du tidigare arbetat som svetsare och trivs med att jobba på en produktion? Är du intresserad av att arbeta för ett bolag som är i en expansiv fas och arbetar med häftiga produkter? Just nu söker vi en manuell svetsare för små serier och prototyptillverkning till vår kund i Rosersberg. Om du får tjänsten kommer du ha självständigt ansvar för att svetsningen görs på ett fackmannamässigt sätt samt att du följer deras fasta rutiner. Du kommer också att ha ett ansvar för att egenkontroll sker enligt underhållsplan. Du kommer mestadels att arbeta med MIG svetsning. Hos vår kund kommer du får samarbetar med alla inom produktionen vilket är ett härligt gäng. Du kommer att arbeta i deras nya, fräscha lokaler.

Om du fåt tjänsten kommer du till en början bli anställd som konsult via oss på 2Complete. Om alla parter är nöjda efter ett halvår är tanken att du kommer bli överrekryterad till vår kund. Detta är en heltidstjänst och du kommer arbeta kl:7.00-16:00 måndag till fredag.

Din profil

Som person ser vi att du är samarbetsvillig då du kommer arbeta med alla inom produktionen. Vi ser även att du är lösningsfokuserad då du många gånger självständigt kommer behöva lösa problem som kan uppstå, det krävs även att du är flexibel och kreativ i ditt sätt att arbeta.

Krav för tjänsten är att:
  • Du tidigare har arbetat med liknande arbetsuppgifter under några år och är duktig på ritningsläsning
  • Du talar och skriver svenska flytande då det används i dina dagliga arbetsuppgifter
  • Det anses meriterande om du har truck-, traverskort och aktiva licenser
  • Det är även meriterande om du har branscherfarenhet, dvs tillverkning av produkter för entreprenadmaskiner
Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på louise.jonsson@2complete.se eller 07 08 45 99 04.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.
Mer info
Område Sigtuna
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Svetsare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 30 apr 2021 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid en eventuell intervju.