Industriarbetare med ett öga för kvalité sökes!

Industriarbetare med ett öga för kvalité sökes!

Dina arbetsuppgifter

Har du tidigare arbetat inom industri och är intresserad av en roll där du får kombinera administrativa uppgifter med lagerjobb? Just nu söker vi en slutkontrollant till vår kund i Rosersberg. Är du intresserad? Skicka in din ansökan redan idag!

Företaget är under tillväxt och söker nu en till slutkontrollant till deras team. Dina arbetsuppgifter kommer vara att visuellt kontrollera produkten som har monterats på lagret, för att utesluta eventuella fel. Därefter kommer produkten paketeras och hämtas upp av företagets kunder. I dina uppgifter kommer det ingå att köra produkten med truck samt se till att utleveransen går som den ska.

Detta är ett konsultuppdrag under sex månader, därefter är tanken att du blir direktanställd av vår kund. Tjänsten är på heltid med förhoppning om ett långsiktigt samarbete. Du kommer arbeta måndag till fredag, klockan 07.00-16.00.

Din profil

Vi söker dig som trivs att arbeta både självständigt och i grupp. Vi ser gärna att du är noggrann och ansvarstagande då du kommer ha ansvar att företaget uppnår deras kvalitetskrav. Som person är du även flexibel och lösningsfokuserad.

Krav för tjänsten är följande:
  • Inneha truckkort A och B
  • Du har god datavana
  • Du har erfarenhet av att arbeta på en industri med liknande arbetsuppgifter
  • Du är flytande i svenska både tal och skrift, då språket används i den dagliga kommunikationen
Det anses meriterande om du tidigare har arbetat som slutkontrollant.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på louise.jonsson@2complete.se eller 07 08 45 99 04.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi berättar mer om företaget vid en eventuell intervju.