Administrativ truckförare sökes!

Administrativ truckförare sökes!

Dina arbetsuppgifter

Är du en strukturerad och initiativtagande person? Har du truckkort och erfarenhet av att arbeta med fraktbokningar? Är du intresserad av att börja arbeta på ett företag som ser långsiktigt på din anställning? Då är du den personen som vi söker, välkommen in med din ansökan redan idag!

Vår kund i Rosersberg söker just nu en frakthanterara till deras lager. I dagsläget är det en person som är ansvarig frakthanterare, i och med att bolaget växer vill de nu anställa en till person. Dina arbetsuppgifter kommer bland annat vara att i ett sista skede i deras produktionskedja packa ihop produkten och säkerställa att den är redo att exporteras.

Detta är en visstidsanställning som börjar med att du är konsult via oss, därefter är tanken att du blir rekryterad av kunden. Arbetstiderna är 08.00-17.00, måndag till fredag.

Din profil

Krav för tjänsten:
  • Du har truckkort A och B
  • Du har erfarenhet av att köra truck
  • Du har god datavana
  • Det är meriterande om du tidigare har arbetat med hantering av exporter
Som person ser vi att du är en lagspelare som är noggrann och ansvarstagande. I och med att din roll innefattar mycket kommunikation både internt och externt ser vi att du är kommunikativ och hjälpsam.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik, Lager
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vid en eventuell intervju ges mer infomraion om företaget.