Är du vår nästa godsmottagare?

Är du vår nästa godsmottagare?

Dina arbetsuppgifter

Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som godsmottagare och trivs i den rollen? Är du intresserad av en tjänst där du får vara kvar långsiktigt och har möjlighet att växa? Då är det dig vi söker!

Du kommer arbeta hos vår kund i Rosersberg där din roll bland annat kommer innebära att ta emot orders och köra truck. Dina arbetsuppgifter kommer innebära att tillsammans med dina kollegor se till att in och utleveranser fungera. För att passa i rollen ser vi att du är en initiativtagande person som trivs med att arbeta i grupp. I och med att du kommer ha en hel del kundkontakt via telefon och mejl ser vi även att du gillar ge god kundservice. På denna arbetsplats är det högt i tak och vi strävar efter en arbetsmiljö där alla får komma till tals.

Arbetsplatsen ligger i Rosersberg och arbetstiderna är varierande mellan kl:6.00-18.00 måndag till fredag. Detta är en tillsvidareanställning.

Din profil

Kompetenskrav:
För att lyckas i rollen som godsmottagare ser vi att du behärskar svenska i tal och skrift. Vi ser även att du tidigare har arbetat som godsmottagare och är trygg i den rollen. I och med att det kommer ingå i dina arbetsuppgifter att köra truck är det ett krav att ha truckkort A och B. Har du haft eller har intresse av lagsport eller annan sport då är detta något vi ser som positivt.

Personliga egenskaper:
Som person är du social, kommunikativ och en lagspelare. Du arbetar på ett strukturerat arbetssätt med god prioriteringsförmåga samtidigt som du är noggrann i ditt arbete. Att ge service till kunder är något du ser som en självklarhet samtidigt som du klarar av att arbeta emot deadlines.

Intresserad? Skicka in din ansökan snarast då urval sker löpande. Vid eventuella frågor om tjänsten hänvisar vi till ansvarig rekryteringskonsult Louise Jonsson på telefon 070-845 99 04 eller Louise@2complete.se

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer- och specialister.

2Complete är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit sedan 2011.
Mer info
Kontaktperson Louise Jonsson
Telefon 070 845 99 04
Område Sigtuna
Yrkesroll Transport & Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 dec 2019 (38 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mer information ges vid en intervju