Hovmästare till White Guide-prisade & 5-stjärniga 1909 Sigtuna Stadshotell

Hovmästare till White Guide-prisade & 5-stjärniga 1909 Sigtuna Stadshotell

Vi på Sigtuna Stadshotell brinner för kvalitet i alla led – från stort till smått – och älskar att ge det där lilla extra som gör att våra gäster känner att vi är där för dem.

1909 Sigtuna Stadshotell, Sveriges minsta 5 stjärniga hotell, familjärt och vackert beläget i Sveriges första stad Sigtuna, är ett välkänt hotell och restaurang för den kvalitetsmedvetne gästen. Vårt unika koncept & familjära stämning, där njutning genomsyrar allt från mat, vin och service till modern design. Våra gäster är konferens, weekend, bröllop och fest samt affärsgäster & stadens invånare. Hotellet är Svanenmärkt. Vårt kök är klassiskt svenskt med säsongsanpassade råvaror av hög kvalitet, vi är sedan 2009 listade i White Guide. Vi söker en riktigt duktig hovmästare till 1909 Sigtuna Stadshotell, Sveriges minsta 5 stjärniga hotell, vackert beläget i Sigtuna stad, är ett välkänt hotell och White Guide- prisade restaurang sedan 2009. Vårt koncept, där njutning genomsyrar allt från mat, vin och service till modern design. Våra gäster är konferens, weekend, bröllop och fester. Hotellet är Svanenmärkt.

I rollen som hovmästare har du ansvaret för restaurangens verksamhet under dina arbetspass om restaurangchef inte är på plats. Du är restaurangchefen behjälplig med personalplanering, viss ekonomi, beställningar och genomförandet i matsalens alla delar. Som person är du driven, social, engagerad och ansvarstagande. Du motiverar och engagerar dina kollegor. Din kärlek för mat och vin är stort. Du trivs med att möta gäster och överträffa deras förväntningar. Kvalitet och flexibilitet är viktiga delar i ditt arbete. Men först och främst är du en glad och social person som älskar det du gör! Du har några års erfarenhet från en liknande befattning och har arbetat med a la carte tidigare. Du har också goda kunskaper i Svenska och engelska, både i tal och skrift. Ett estetiskt sinne, fler språk och ett högt EQ är meriterande.

Vi erbjuder rätt person ett intressant arbete i ett spännande företag. Tjänsten är en tillsvidare anställning och heltid.

Intervjuer sker löpande så vänta inte med att skicka din ansökan.

Välkommen till 112 års stolt erfarenhet & ett av restaurangvärldens trevligaste företag!
Mer info
Telefon 08-592 501 00
Område Sigtuna
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sigtunastadshotell.se
Sista ansökningsdag 17 sept 2021 (55 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

www.sigtunastadshotell.se