Servis till 1909 Sigtuna Stadshotell

Servis till 1909 Sigtuna Stadshotell

Om jobbet:
1909 Sigtuna Stadshotell, Sveriges minsta 5 stjärniga hotell, familjärt och vackert beläget i Sveriges första stad Sigtuna, är ett välkänt hotell och restaurang för den kvalitetsmedvetne gästen. Vårt unika koncept & familjära stämning, där njutning genomsyrar allt från mat, vin och service till modern design. Våra gäster är konferens, weekend, bröllop och fest samt affärsgäster & stadens invånare. Hotellet är Svanenmärkt. Vårt kök är klassiskt svenskt med säsongsanpassade råvaror av hög kvalitet, vi är sedan 2009 listade i White Guide.

Servis
Du är en del av teamet i vår matsal som serverar våra gäster frukost, lunch, middag & afternoon tea samt bemannar våra två barer.

Vi söker dig som älskar att arbeta med och kring människor, och din personlighet är det som är viktigast för oss, resten kan vi lära dig! Du är snabb på fötterna, social och tycker så klart att mat och dryck förhöjer livet. Du är minst 20 år och gärna det dubbla.

Du har gärna något års erfarenhet från liknande arbete. Du har också goda kunskaper i Svenska och engelska. Ett estetiskt sinne, mat- & vinkunskap, fler språk och ett högt EQ är meriterande.

Vi erbjuder rätt person ett intressant arbete i ett spännande företag. Tjänsten är en tillsvidare anställning och heltid.

Lön efter överenskommelse och kollektivavtal. Välkommen med din ansökan som du mailar till felicia@sigtunastadshotell.se.

Urval och intervjuer sker löpande, så vänta inte med din ansökan.
Mer info
Kontaktperson Felicia Lejdbrandt
Telefon 08-592 501 00
Email Mejla Felicia Lejdbrandt
Område Sigtuna
Yrkesroll Hotell & Restaurang, Servering
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.sigtunastadshotell.se/
Sista ansökningsdag 18 juli 2021 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

1909 Sigtuna
Stadshotell, Sveriges minsta 5 stjärniga hotell, familjärt och vackert beläget i Sveriges första stad Sigtuna, är ett välkänt hotell och restaurang för den kvalitetsmedvetne gästen. Vårt unika koncept & familjära stämning, där njutning genomsyrar allt från mat, vin och service till modern design. Våra gäster är konferens, weekend, bröllop och fest samt affärsgäster & stadens invånare. Hotellet är Svanenmärkt. Vårt kök är klassiskt svenskt med säsongsanpassade råvaror av hög kvalitet, vi är sedan 2009 listade i White
Guide.