Processingenjör

Processingenjör

Till vårt trevliga kundföretag VEÅ AB i Sävsjö söker vi en erfaren Processingenjör!

VEÅ står inför en kraftig tillväxt och stärker nu upp sitt redan kompetenta teknikteam med ytterligare en Processingenjör!

Du erbjuds en spännande och innovativ vardag med ansvar för att konstruera energisystem för ång- och hetvattenanläggningar, eldade med biobränsle, olja eller gas. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.vea.se

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter innefattar främst framtagning av:
 
  • processflödesscheman
  • armatur och instrumentlistor
  • funktionsbeskrivningar
  • dimensionering av processutrustning
     
Mycket av underlaget du producerar kommer att ligga till grund för inköp samt konstruktörernas vidare arbete. Du ingår i ett kompetent och framåtriktat team i nära samarbete med konstruktörer och projektledare.

Vi erbjuder dig en stimulerande och utvecklande miljö där du själv har möjlighet att påverka din vardag och personliga utveckling. Vi värnar om att vi tillsammans ska nå mål och framgångar, något som vi hoppas att även du vill vara med och bidra till.

Din profil
Du som antar denna utmaning är troligen utbildad civilingenjör med inriktning mot energi eller närliggande, alternativt högskoleingenjör med relevant erfarenhet. Med fördel har du flerårig erfarenhet från likande roll i energibranschen eller från processindustrin.

Vidare har du grundläggande kunskaper i CAD samt god förståelse för produktekonomi. Som person har du förmågan att ta till dig ny kunskap och kan på ett naturligt och förtroendeingivande sätt, sälja in tekniska lösningar. Du trivs med att varva enskilt jobb med grupparbete och har en god social kompetens.

Hos oss arbetar vi med stor frihet under ansvar, där alla bidrar till en bra arbetsmiljö och ställer upp för varandra. Vi erbjuder bra förmåner inom bland annat friskvård, försäkring, kompetensutveckling och andra aktiviteter.

Varmt välkommen till ett genuint och trevligt företag där vi alla jobbar för att nå gemensamt uppsatta mål och värnar om trivseln och stämningen på arbetsplatsen!

Uppdraget är en direktrekrytering till VEÅ AB.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Sävsjö.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Ansök senast 3 februari. 
Mer info
Område Sävsjö
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.vea.se
Sista ansökningsdag 5 feb 2023 (5 dagar kvar)