Montageledare

Montageledare

Till vårt trevliga kundföretag VEÅ AB i Sävsjö söker vi en erfaren Montageledare!

VEÅ står inför en kraftig tillväxt och behöver förstärkning på installationssidan. Rollen som Montageledare innebär ca. 100 resdagar per år och är som klippt och skuren för dig som älskar teknik och problemlösning. Läs gärna mer om vår verksamhet på www.vea.se

Du varvar praktiskt montagejobb med att planera, drifta och följa upp projekten ute hos kund. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir att:
 
  • på uppdrag av projektledare eller Servicechef utföra nymontage och serviceuppdrag.
  • självständigt utifrån montage och konstruktionsritningar leda montagen.
  • vara ute i fält större delen av arbetstiden, huvudsakligen i Sverige.
  • vara montage- och svetskunnig ute på fältet.
     
Du är den naturliga problemlösare som är företagets främsta resurs beträffande installation och service av hetvatten-, ång- och kraftvärmeanläggningar. Dels utföra med även leda arbetet på plats och på egen hand utföra service och montagearbete.

Då VEÅ är ett något mindre företag bör du som medarbetare vara flexibel och öppen för att ibland även utföra uppgifter utanför dina huvudsakliga arbetsuppgifter. Hos oss värnar vi alla om det goda samarbetet och kan på så sätt även kompetensutveckla varandra och verksamheten!

Din profil
Du som antar denna utmaning har tidigare erfarenhet av fältarbete, svets och montage. Du är van vid montageledning och att varva praktiskt jobb med administration och planering. Branscherfarenhet från energi- och processindustrin är klart meriterande, likaså kunskaper i engelska och andra språk.

Du är en allsidigt duktig tekniker som gillar utmaningar och problemlösning, framför allt när det kommer till mekanik och energianläggningar. Du trivs med att arbeta ute på fältet och har möjlighet att ligga ute i perioder.

Som person är du ansvarsfull och pålitlig samt har förmågan att samarbeta med andra och att följa deadlines ute hos kund. Vidare är du nyfiken och lösningsorienterad samt ständigt öppen för att ta dig an ny kunskap.

Vi värdesätter även att du jobbar med stor noggrannhet och att du har ett kreativt sätt, både när det kommer till befintlig och ny teknik. Traverskort, truckkort och/eller liftkort är önskvärt men kan uppdateras efter en anställning. Goda kunskaper i svetsning och B-körkort är ett krav.     

Hos oss får du möjlighet att fortsätta utveckla dina goda ledaregenskaper samt relationen med såväl kunder som samarbetspartners. Vill även du bli en del av vårt kompetenta och positiva team? Då ska vi göra allt vi kan för att introducera dig hos oss!

Uppdraget är en direktrekrytering till VEÅ AB.

Vi rekryterar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.
Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag!
Du ansöker direkt på www.eterni.se

Uppstart: Enligt överenskommelse.
Ort/Placering: Sävsjö.
Omfattning: Heltid.
Lön: Individuell lönesättning tillämpas.
Ansökningstid: Ansök senast 2023-02-26.
 
Mer info
Område Sävsjö
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.vea.se
Sista ansökningsdag 26 feb 2023 (21 dagar kvar)