Hoppa till innehåll
Biond Production Sävsjö AB logotyp

Drifttekniker Till Biogasanläggning Sökes

Brinner du för teknik och trivs i en omväxlande vardag med både problemlösning och förebyggande underhåll? Kan du bidra med ett gott skratt och göra arbetsdagen positiv för dig själv och andra? Vill du arbeta i en framtidsbransch med grön energi som är lokalproducerad? Då vill vi på Biond Production Sävsjö AB att du jobbar hos oss!

Vi söker vi nu en Drifttekniker/mekaniker med erfarenhet av mekaniskt underhåll, yrkesmässigt eller på hobbynivå. Hos oss får du arbeta i en mycket modern och teknisk anläggning med en god arbetsmiljö.

Vad innebär rollen

Hos oss kommer du arbeta där du initialt kommer utföra akut underhåll. Allt eftersom du utvecklas kommer arbetsuppgifternas svårhetsgrad öka. I rollen som drifttekniker ansvarar du för att hålla anläggningen i drift. Anläggningen innehåller ett flertal typer av maskiner och du ställs inför olika utmaningar som leder till varierande arbetsuppgifter. Det kan till exempel vara
  • Utföra felsökning, förebygga och avhjälpande underhåll
  • Avhjälpa driftsstörningar
  • Arbeta med ständiga förbättringar
  • Kommunikation med interna kunder och externa leverantörer
Vem är du?

Som person är du strukturerad och ordningsam och du tar ansvar för att ditt arbete blir utfört på bästa möjliga sätt. Kanske är det så att det inte finns några problem som inte kan lösas? Då kommer du absolut passa in i vårt team. Du har en förmåga att skapa goda relationer och kan samarbeta med en bred grupp av kollegor under både lugna och bitvis pressande situationer. Du trivs på en mindre arbetsplats där allas insats är viktig. Du behärskar det svenska språket i tal o skrift så att du kan läsa och förstå samt följa våra rutiner och säkerhetsföreskrifter. Du behöver ha B Körkort för att använda servicebilen. I tjänsten ingår telefon och dator samt viss schemalagd beredskap.

Biond har ett frikostigt friskvårdsprogram och vi tycker det är viktigt att våra medarbetare utvecklas i sin roll hos oss.

Det är meriterande om du har erfarenhet av:
  • Heta arbeten.
  • Processdator
  • Erfarenhet som reparatör
  • Liftutbildning
  • Automation
Varmt välkommen redan idag då urval sker löpande och kan komma tillsättas innan sista ansökningsdatumet i annonsen
Mer info
Kontaktperson
Thomas Hermansson
Email
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
15 okt. 2023 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sävsjö Biogas startades ursprungligen av fem lantbrukare och anläggningen började leverera biogas 2012. Sedan 2017 har Biond haft driftansvar och blev under 2019 majoritetsägare av bolaget. Biogasanläggningen består av två delar. En processanläggning för produktion av biogas till fordonskvalitet. En anläggning som komprimerar gasen för transport till tankställen.

Liknande jobb