Digital marknadskoordinator - sjöbergs workbenches

Digital marknadskoordinator - sjöbergs workbenches

Vill du jobba med digital marknadsföring för ett riktigt genuint och starkt varumärke?

Söker du den unika produkten att marknadsföra både på en svensk och internationell marknad?

Är du en "doer" som brinner för digital kommunikation och marknadsföring?

Här är din nästa möjlighet!

Sjöbergs är i en stark tillväxtfas, både nationellt och internationellt, med försäljning i 35 länder. Vi söker dig som vill vara med på denna spännande resa och bli operativt ansvarig för vårt marknadsföringsarbete. Rollen är ny och kommer att bestå av såväl strategiskt arbete och planering, som praktiskt arbete med marknadsföringsinsatser. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en marknadsavdelning, reklambyrå eller liknande och en eftergymnasial utbildning inom reklam/marknadsföring. Du får det övergripande ansvaret för våra digitala kanaler och det är också meriterande om du har erfarenhet från e-handel.

För det operativa arbetet önskar vi att du är väl bekant med planering och arbetsprocesser inom marknadsföring och att du är intresserad av foto, film, sociala medier och digital marknadsföring där vårt fokus kommer att ligga. Du kommer även att producera och skapa enklare innehåll i bild och film så som exempelvis instruktionsfilmer eller monteringsanvisningar, antingen på egen hand eller i samarbete med andra medarbetare på Sjöbergs. Större produktioner, övergripande strategiskt marknadsarbete och betald annonsering på digitala plattformar sker i samarbete med extern byrå, där du får en beställarroll. En viktig del av arbetet är att i nära samarbete med säljavdelningen utveckla våra säljkanaler genom att implementera vårt digitala innehåll i form av produktinformation, bilder och film hos våra distributörer och återförsäljare. Vår hemmamarknad är i Sverige och vi exporterar framför allt till USA, England och Tyskland. Förutom det engelska språket så är det meriterande om du kan tyska.

Du kommer att utgå från vårt huvudkontor och produktionsenhet i Stockaryd. Här andas det kreativitet, genuin kunskap och kvalitet. Du kommer till en arbetsplats med stolthet. Det är ett bolag med människor som värnar om traditionen och kunskapen, samtidigt som det finns en stark ambition och framåtanda med internationell känsla och digital satsning.

Tag chansen att bli en del av Sjöbergs resa. Vi ser fram emot din ansökan!

I denna rekryteringen samarbetar Sjöbergs Workbenches AB med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501. Ansök på www.finnvedensaljkraft.se
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Sävsjö
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 22 aug 2021 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

I nästan 100 år har vi varit världens främsta tillverkare av professionella snickarbänkar. Bakom varje bänk ligger gediget hantverk och sann skaparglädje som har gett företaget dess framgång. Idag tillverkar vi arbetsbänkar, verktyg och tillbehör som möjliggör skapan­de i alla dess former - oavsett om skapandet sker på skolans slöjdtimme, i hemmet eller på en professionell arbetsplats. Sjöbergs - skaparglädje för alla.

- Våra produkter tillverkas på vår fabrik i Stockaryd.
Alltså MADE IN SWEDEN och full kontroll över våra produkter.