Konstruktör till VEÅ i Sävsjö

Konstruktör till VEÅ i Sävsjö

Om VEÅ AB
VEÅ AB är marknadsledande och utvecklar, tillverkar samt marknadsför ång- och hetvattenpannor samt kompletta pannanläggningar till industrier, värme- och kraftproducenter. Företaget startades 1936 och har idag 35 anställda och en omsättning på ca 90 MSEK. Våra kunder finns inom den tillverkande industrin och hos energi-leverantörer framförallt i Sverige men även på export. I Sävsjö finns både kontor och verkstad, här kombineras hög flexibilitet och korta beslutsvägar.

Om tjänsten
Här kommer du ingå i ett skickligt team om sex konstruktörer och projektledare. I den väl genomtänkta introduktionen kommer du få möjlighet att se alla delar av verksamheten, från tillverkningen i verkstaden till ritningar och kundmöten. I din roll som konstruktör kommer du initialt arbeta med att rita i CAD- miljö. Här får du arbeta med allt från design, detalj-, komponentkonstruktion till färdig produkt och vara delaktig i installationsfas. Stort fokus hos VEÅ är att vara kvar hos kund tills kunden är nöjd.
För den som vill finns möjlighet att utvecklas till projektledare på sikt.

Din kompetens

Skallkrav
  • Högskoleutbildad maskiningenjör
  • Anknytning till Höglandeteller ambitionen att flytta till närområdet
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande
  • Praktisk erfarenhet av något slag
Personliga egenskaper

Som person är du driven, ansvarstagande och motiverad. Motiverad i att nyfiket intresserad och engagerad vilja lösa ett konstruktionsproblem eller när en kund hör av sig.

Övrigt

Lön: Fast månadslön

Omfattning: Heltid

Start: Enligt överenskommelse med hänsyn tagen till din eventuella uppsägningstid

Placeringsort: Sävsjö

Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut, skicka din ansökan redan idag!

Om oss

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet.

Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon.
Mer info
Område Sävsjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 15 nov 2020 (21 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vår främsta uppgift är att ge företag kraft att växa med rätt människor. Samtidigt ger vi jobbmöjligheter till människor genom hela arbetslivet. Dagens nyexaminerade talang - morgondagens specialist eller ledare. Oavsett var du befinner dig i din karriär så är vi en partner för dig - idag och imorgon. Mer än 60 års samlad erfarenhet inom branschen har gett oss en klar förståelse för vad som krävs av en partner inom personaluthyrning och rekrytering.