Säljare till Power Marketing

Säljare till Power Marketing

Vill du utvecklas som säljare eller vill du starta en ny spännande karriär inom sälj? Då är detta tjänsten för dig.

Dina arbetsuppgifter

Som säljare på Power Marketing kommer du att jobba med att sälja annonser till appar som SävsjöAppen, du kommer att åka på kundbesök, kontakta kunder på telefon men även utföra en del canvasförsäljning. Power Marketing har sitt kontor placerat i Sävsjö men som säljare kan du utgå ifrån hemmet vart du än bor.

Din profil

Vi söker dig som med din målmedvetenhet, ditt engagemang och med din lösningsfokuserade inställning bidrar till företagets framåttänkande kultur och ständiga utveckling. Du känner dig trygg med relationsskapande försäljning och är inte rädd för att ta för dig.

Skallkrav:
  • Svenska i tal och skrift
  • Gymnasial utbildning
  • B-körkort
Meriterande:
  • Engelska i tal och skrift
  • Erfarenhet av försäljning
  • Erfarenhet av appar och media
Villkor

Startdatum: Enligt överenskommelse
Arbetstider: Kontorstider
Omfattning: Heltid
Lön: Fast + Rörlig
Urval sker löpande så skicka in din ansökan redan idag!
Mer info
Område Sävsjö
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Framtiden
Sista ansökningsdag 30 jan 2020 (8 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Power Marketing jobbar med att sammankoppla kommun, näringsliv och föreningsliv i en informationskanal. Sävsjöappen är ett resultat av denna idé och konceptet bygger på att lyfta varandra. Kommunen och de verksamheter som finns där blir på ett naturligt sätt varandras ambassadörer genom att sammankopplas i Sävjsöappen.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.