Junior konstruktör till VEÅ i Sävsjö

Junior konstruktör till VEÅ i Sävsjö

Har du en högskoleexamen, gillar konstruktion och vill komma till ett företag där den ena dagen inte är den andra lik? Sök då denna tjänst på VEÅ så kommer du inte att bli besviken.

Dina arbetsuppgifter

Tillsammans med 6 andra konstruktörer på VEÅ kommer du att jobba med projektstyrd konstruktion, där du kommer konstruera produkter efter kundens behov. Kunderna kan vara allt från livsmedelsindustri till fjärrvärmeleverantörer. Majoriteten av kunderna finns i Sverige.

Första tiden på jobbet kommer du att få en bra introduktion där du på bästa sätt kommer in i verksamheten. Du kommer att få kunskap om produkterna tillsammans med dina kollegor på verkstaden, där du också kommer att få montera företagets produkter. När du blivit varm i kläderna kommer du mer och mer gå över till konstruktion. Då VEÅ alltid konstruerar efter kundens önskemål kommer du att få mycket variation i ditt konstruktionsarbete.

Din profil

Skallkrav:
  • Högkoleingenjör inom kontruktion, t.ex. maskinteknik
  • Svenska i tal och skrift
  • B-körkort
Meriterande:
  • Kunskap inom Inventor eller AutoCAD
  • Erfarenhen av någon typ av praktiskt arbete
Som person ser vi att du är driven och lösningsorienterad där du ser lösningen framför problemet. Då du kommer att jobba mycket tillsammans med andra kollegor är det av vikt att du gillar att samarbeta med andra.

Villkor

Ort: Sävsjö
Start: Juni eller enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid, dagtid
Lön: Enligt överenskommelse

Urval kommer att ske löpande, välkommen in med din ansökan redan idag!
Mer info
Kontaktperson Joel Skogmalm
Telefon 0735-16 89 95
Område Sävsjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Konstruktör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 maj 2020 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

VEÅ har 33 anställda. Den årliga omsättningen är ca 70 MSEK varav 1/3 genereras från eftermarknaden. Företagets kontor och verkstad ligger i Sävsjö.

VEÅ bygger affären kring företagets unika kompetens inom värmebelastade tryckkärl och ångsystem.

Med dessa utgångspunkter skall VEÅ:
  • tillgodose marknadens behov av enstaka tryckkärl samt kompletta ång- och hetvattenanläggningar.
  • utveckla och tillverka olje/gas-, avgas- samt pelletspannor med effekt upp till 30 MW.
  • aktivt erbjuda servicetjänster genom produkternas hela livscykel.
Vision
Genom ständiga förbättringar och kompetent personal skall marknaden uppleva VEÅ som ett flexibelt kvalitetsföretag där kundens behov och förväntningar alltid uppfylls.

Kunder
VEÅ bearbetar i huvudsak den svenska och norska marknaden. Alla företag med behov av energianläggningar eller enstaka tryckkärl som VEÅ kan designa och tillverka är potentiella kunder.

Som anställd på Framtiden AB kan du känna dig trygg. Samtliga av våra tjänster omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc.
Som anställd på Framtiden får du alltid en personalansvarig som finns tillgänglig för dig under hela anställningsperioden. Personalansvarig har som uppgift att hjälpa dig att utvecklas i din yrkesroll samt att säkerställa att du trivs på din arbetsplats.

Framtiden finns till för att världen behöver fler bra företag. Vi levererar personal till företag och samtidigt ger vi jobb till människor. Vi lever efter våra värderingar som är Glädje, Enkelhet och Kör! Vi är specialister på att rekrytera unga talanger, dvs. personer som är i början av sin karriär, till rätt företag. Framtiden finns på sju orter i Sverige samt i Oslo och är ett av Sveriges snabbast växande företag.

Framtiden arbetar med både bemanning och rekrytering och vår idé är att minska avståndet mellan utbildningen och arbetslivet. Vi hjälper våra kunder till en bättre framtid genom den personal som vi förmedlar.

För denna tjänst kommer du under en inledande period vara anställd genom oss på Framtiden för att sedan gå över och bli anställd direkt hos kundföretaget.