Formsprutstekniker till spännande tillväxtföretag

Formsprutstekniker till spännande tillväxtföretag

Har du erfarenhet som formsprutstekniker och gillar att effektivisera processer? Vill du ha en roll som innebär frihet under ansvar? Vi söker dig som vill utvecklas tillsammans med ett framgångsrikt tillväxtföretag!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetFöretaget erbjuder sina kunder specialanpassade plastprodukter utifrån kundens önskemål. De tillverka en stor variation av produkter för kunder i olika branscher och produktionen är igång dygnet runt med hjälp av den robotteknik man använder. Idag är företaget under en stark tillväxtresa och söker därför fler duktiga medarbetare.

Företaget använder endast el som är består av 100% förnybar energi från sol, vind, vatten och biobränsle via Kalmar Energi. Numera görs dessutom alla maskininvesteringar i helelektriska formsprutor - för miljö och energieffektivitet.

Utöver detta erbjuder företaget även attraktiva förmåner och en härlig gemenskap, där man bland annat bjuds med på gemensamma resor och hittar på saker ihop kontinuerligt.

ArbetsuppgifterSom formsprutstekniker är ditt huvudsakliga ansvar att optimera och effektivisera maskinernas och företagets tillverkningsprocesser. Du ansvarar för igångkörning av maskiner, felsökning i processerna och att underhålla och reparera verktygen i maskinerna. Som formsprutstekniker blir därför en vanlig arbetsuppgift att exempelvis felsöka och återgälda stoppen som sker i processerna och sedan förebygga att de inte sker nästa gång.

Du kommer att arbeta självständigt med att lösa problem som uppstår samt samarbeta med kollegor i team om tre till fyra personer. Tillsammans arbetar ni med att ta fram lösningar som effektiviserar produktionen.

Formella krav
  • Något års erfarenhet som formsprutstekniker
  • Du har erfarenhet av högautomatiserade maskiner
  • Du är van att arbeta med värdefulla maskinverktyg och har kunskap om hur de bör hanteras
  • Goda kunskaper i svenska, både tal och skrift
  • B-körkort
För att trivas i rollen ser vi att du motiveras av att agera problemlösare. Du har förmåga att arbeta noggrant och är mån om att ditt arbete håller hög kvalitet. Därtill kan du hantera stressiga situationer utan att tumma på kvalitén i ditt arbete. Vidare trivs du med att driva ditt arbete framåt och uppskattar samarbete med andra samt tycker om att hjälpa samt stötta dina kollegor i det vardagliga arbetet för att ni tillsammans ska få en effektiv verksamhet.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Enligt överenskommelse
Plats: Bodafors och/eller Sävjö
Lön: Fast lön, enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: formsprutstekniker, plast, teknbiker, bodafors, Nässjö, Jönköping, Sävsjö, heltid, industri, maskin, verktyg
Mer info
Område Sävsjö
Yrkesroll Industri & Anläggning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (59 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!