Servicetekniker

Servicetekniker

Jobba med hissar!
ALT Hiss är ett fåmansbolag med rötterna i djupaste Småland som 2019 firar 25-årsjubileum. Vi har egen produktion och ett av Sveriges bredaste hissprogram. Eftermarknaden är ett viktigt ben i vår verksamhet och vi växer stadigt inom det området, med en omsättning i koncernen på 250 milj och över hundra arbetskamrater har du en back up få förunnat i ett ändå litet och flexibelt bolag!

Vi söker nu en Servicetekniker i Sävsjö/Värnamoregionen.
Tjänsten innebär att du utför förebyggande underhåll, reparationer och även viss modernisering på hissar, rulltrappor och portar. Du ingår i ett arbetslag som ansvarar för regionen och du har i detta laget egna hissar som just du ansvarar för.

Du är till stor del vårt ansikte utåt mot kunden och goda sociala egenskaper är därför viktiga.

Då felsökning och reparationer är en del av arbetet behöver du elkunskap och även en känsla för hur mekaniska komponenter arbetar och samverkar, hisserfarenhet är förstås meriterande. Tjänsten kräver B-körkort då du tillhandahålles servicebil. Jour ligger i tjänsten med en vecka per tillfälle. Ett friare arbete under ansvar är svårt att hitta!

Passar det här in på dig eller känner du någon som du kan tänkas rekommendera tjänsten till?

    • Kontakta vår Serviceledare Greger Johansson på 0472-390 719 vid frågor eller maila din ansökan till greger.johansson@alt.se


Tveka inte, ta chansen att komma med i ett positivt gäng på ett företag med drag och där personalen är vår största tillgång!

Område: Värnamoregionen
Typ av anställning: Heltid, tillsvidareanställd
Verksamhetsområde: Teknisk service, fältverksamhet
Hemsida: www.alt.se
Sista ansökningsdatum: Fortlöpande urval, tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Kontaktperson Greger
Telefon 0472-390 719
Email Mejla Greger
Område Sävsjö
Yrkesroll Industri & Anläggning, Reparatörer, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://alt.se
Sista ansökningsdag 14 dec 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan många år är ALT Hiss väl etablerade som en komplett, rikstäckande leverantör av hissar och rulltrappor för alla lyfthöjder och laster.

ALT Hiss är ett helt fristående och ägarlett hissföretag. Vårt breda produktsortiment gör oss unika som enda rikstäckande hissföretag med egen konstruktion och tillverkning i Sverige.
Flexibilitet och speciallösningar är våra ledord vid både nybyggnation och ombyggnad. Med rätt förebyggande underhåll, korta reparationstider och egna oberoende inköpskanaler minimerar vi underhållskostnaderna för kunden.

Kvalitet och miljö är viktigt för oss.
Vi är därför både kvalitets- och miljöcertifierade, vilket har resulterat i hållbara och energibesparande produkter med låg miljöpåverkan.

På ALT Hiss fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är familjär, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. På grund av vår platta organisation, där avståndet till VD inte är långt, är beslutsvägar korta och ett medarbetarengagemang utan dess like främjas.