AB Lundbergs Pressgjuteri - Vi söker en INGENJÖR/TEKNIKER som vill utvecklas med oss

AB Lundbergs Pressgjuteri - Vi söker en INGENJÖR/TEKNIKER som vill utvecklas med oss

Är du en ingenjör eller tekniker som söker en arbetsplats med teknik i sitt DNA?

Söker du möjligheten att utvecklas i din yrkeskarriär?

-Här är utmaningen och möjligheten för dig som vill jobba i en dynamisk organisation med tekniskt fokus och närhet till kund.

AB Lundbergs Pressgjuteri har satt expansiva mål och har en spännande utveckling framför sig, både på marknaden och internt. Vi hoppas Du vill vara med oss på den resan! Vår filosofi är att ständigt förbättra oss och utveckla vår verksamhet för att bidra till en stark och högteknologisk svensk industri. Miljötänk och hållbarhet är ständigt närvarande och vi är en viktig länk i kretsloppet av återvunnen aluminium.

Nu förstärker vi organisationen med en TEKNIKER för teknisk beredning och industrialisering i projektform. Rollen innebär både att du blir vår projektledare vid beredning av nya produkter och att dagligen arbeta med kvalitetsfrågor. Du är "spindeln i nätet" som kommer ha ett nära samarbete med försäljning, kvalitet, verktyg, produktion och framförallt kund. Vi erbjuder en trevlig arbetsmiljö med mycket erfarenhet, där du får stora möjligheter att utvecklas både yrkesmässigt och i din roll på Lundbergs Pressgjuteri.

Vem är du?

Vi tror antingen att du har viss erfarenhet av ett liknande arbete eller en utbildning som ingenjör eller tekniker, du behöver inte erfarenhet av just pressgjutning. Det kan vi lära dig! Du har med fördel kunskap av industrins processer och moment som t ex 8D, APQP, FMEA och PPAP.

Som person är du teknisk, strukturerad och kundorienterad. Du trivs i en teknisk miljö och arbetar noggrant och lösningsorienterat. Du uppskattar samarbete precis lika mycket som vi. Vi är ett företag med rak kommunikation och högt tempo som uppskattar medarbetare som tar eget initiativ. Du gillar ständiga förbättringar och är uppmärksam på utveckling av både arbetssätt och produkter.

Du har god vana av att hantera IT i arbetet och har god verbal och skriftlig förmåga i både svenska och engelska.

I denna rekryteringen samarbetar AB Lundbergs Pressgjuteri med Finnveden Säljkraft AB. Ansvarig rekryterare är Johan Sandahl, 0370-302501.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Sandahl
Telefon 0370-30 25 01
Område Sävsjö
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Finnveden Säljkraft AB
Sista ansökningsdag 23 feb 2020 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB Lundbergs Pressgjuteri är ett genuint familjeföretag med krävande kunder inom fordons-, elektronik-, verkstad- och möbelindustrin. Vi har moderna automatiserade produktionsmetoder, väl fungerande verksamhetsstyrning och ett aktivt miljöarbete. Våra lokaler är fräscha och vi satsar mycket på vår arbetsmiljö. Vi är 30 personer och omsätter 45 miljoner kronor. Vi producerar avancerat pressgjutgods på lego i aluminium, varav 30 % skickas på export. Läs mer om företaget på www.lpw.se