Hoppa till innehåll
NXTjobb logotyp

Platschef till fordonsverkstad i Gustafs

Ansök nu
Ta chansen att bli ledare för en anläggning där du får möjlighet att tillsammans med ditt team utveckla verksamheten. En viktig del i tjänsten handlar om att skapa förutsättningar för en fortsatt mycket hög kundnöjdhet samt att se till att planera och optimera arbetet på vår fordonsverkstad

Arbetsuppgifter
Som platschef har du det övergripande ansvaret för hela anläggningen, både arbetsflöde, mål för verksamheten, lönsamhet, budget och personal. Arbetsuppgifterna är varierande med främsta fokus på att ta hand om personal och kunder på bästa sätt. Det gäller att säkerställa att den löpande verksamheten fungerar effektivt samt att lagar, processer och rutiner följs.Din profil

Vi söker en trygg, stark och stabil person som är resultatinriktad och drivande, som samtidigt har hjärtat på rätt ställe. Vi ser gärna att du kan visa på vilka resultat du åstadkommit i dina tidigare positioner. Vidare skall du vara en ledare som vill vara "hands on" och vill vara närvarande i det dagliga arbetet och som har erfarenhet av ledarskap. Tidigare erfarenhet från bilskadebranschen är ett stort plus.

Vidare krävs en förståelse för siffror och ekonomi. Du har även en hög tillit till din samlade kompetens och är därmed initiativdriven och självgående med kraft att dra förbättringar i mål.

Du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska. Körkort är ett krav. Detta är en tjänst på heltid, med start så snart det är möjligt.

Sök jobbet!
I våra rekryteringar samarbetar vi med NXTjobb.
Om det är något du funderar över så är du är varmt välkommen att kontakta någon av våra rekryteringskonsulter Jan Hedman på 076-014 81 00 eller Anna-Klara Holgersdotter på 070-453 81 88

Din ansökan gör du på nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande

Om Företaget
Wejdum Fordonsservice AB är en modern, komplett och märkesoberoende bilverkstad placerad i Gustafs, Säters Kommun. Wejdum fordonsservice ingår i Autoexperten som finns rikstäckande med verkstäder och reservdelsbutiker.
Verksamheten utför service och reparationer på alla typer av person- och transportbilar samt husbilar. Vårt mål är att sätta kunden i centrum och se till att kvalitén på arbetena är i toppklass. Vi har tillgång till den avancerade utrustning som idag krävs för att kunna jobba med nyare bilar. Med kontinuerlig utbildning och Autoexperten som samarbetspartner får våra kunder ett bra utfört arbete med hög teknisk kompetens. Som kund kan du också vara säker på att du får reservdelar av högsta kvalitet till bästa möjliga pris. Wejdum Fordonsservice AB är ett familjeföretag som grundades år 2001 av Lars Svarf. Namnet Wejdum är ett ord som kommer från Sollerömålet - varifrån grundaren Lars har sina rötter - och betyder vid och bred. När verksamheten skulle starta letade vi efter ett namn som skulle passa vårt mångsidiga företag men samtidigt spegla företagets rötter.
Mer info
Kontaktperson
Jan Hedman
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
28 juni 2023 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare