Logistikmedarbetare, Hydroscand Machine AB, Säter

Logistikmedarbetare, Hydroscand Machine AB, Säter

Vill du vara en del av Hydroscand Machine i Säter?

Hydroscand grundades i Stockholm 1969 och är idag marknadsledande inom slang och ledningskomponenter i Skandinavien. Vi har som målsättning att alltid finnas nära kunden och våra butiker är alla utrustade med komplett lager och moderna maskiner. Vår personal har bred erfarenhet och mycket kunskap inom slang och ledningskomponenter.

1994 - Idén föds om att starta ett separat företag för att utveckla våra monteringsmaskiner. Det dröjer till 1997 innan verksamheten drar igång, idag är Hydroscand Machine ett av världens ledande företag i sin bransch.

Logistikmedarbetare, Hydroscand Machine AB, Säter
I rollen som Logistikmedarbetare ansvarar du för inköpta artiklar från lastbil till hylla. Det innebär framför allt att du tar hand om ankomna varor till vår varumottagning, utför ankomstkontroll och rapporterar i vårt affärssystem som är Monitor. Du kommer också vara ansvarig för plocklager till produktion. Du kommer också stötta utleverans vid behov. Du tillhör logistikavdelningen.

Vi gillar att du är självständig och självstartande och att du tycker om att ge service. Du ingår i ett team av duktiga medarbetare som alla arbetar för att göra arbetsdagen så bra som möjligt både för kunder, leverantörer och kollegor. Här möts alla åldersgrupper som alla bidrar med sin unika erfarenhet vilket skapar en härlig dynamik. Vill du komma in i vår gemenskap, då kanske detta är jobbet för dig?

Vi förutsätter att du är en självgående och kommunikativ person med god teknisk förståelse och analytisk förmåga. Du är team-, service- och resultatorienterad med god samarbetsförmåga, har en positiv och öppen attityd och god samarbetsförmåga. Förmåga att läsa och förstå tekniska specifikationer, krav, standarder, mm är också att föredra.

Kunskaper i MS Office och affärssystem Monitor är ett plus. Meriterande med truckkort.

Urval sker löpande, se därför till att skicka in din ansökan i god tid.
Ansökan skickas in till: info@hydroscand-machine.se, referens: "Logistikmedarbetare"
Kollektivavtal finns med IF Metall.

Kontaktpersoner:
Peter Jansson, Logistikchef, 0225-573 34
Mer info
Kontaktperson Peter Jansson
Telefon 0225 57334
Email Mejla Peter Jansson
Område Säter
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.hydroscand-machine.com
Sista ansökningsdag 16 apr 2023 (26 dagar kvar)