Hoppa till innehåll
Om jobbet

I våra lokaler i Säter producerar vi förvaringsskåp och kapprumsinredning till förskolor, skolor, badhus, kontor och industri. Tack vare vår egen produktionsapparat är vi duktiga på att leverera kundanpassade lösningar. Vi är även en etablerad leverantör av legoarbeten inom plåtbearbetning och pulverlackering.

Vi är idag ca 40 medarbetare och omsätter ca 65 Mkr. Dalforms produkter och tjänster blir alltmer efterfrågade på marknaden och för att möta denna efterfrågan behöver vi utöka vår verksamhet med ytterligare en medarbetare.

Vår styrka är vår kunskap och vårt bemötande. Våra leveranser präglas av genomtänkta lösningar och kvalitet.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att vara en viktig del i vår produktionskedja och kommer att jobba i ett team tillsammans med våra övriga svetsare.

Som svetsare kommer du i huvudsak att svetsa med MAG/TIG. Vi ser gärna att du har verkstadsutbildning, erfarenhet från mekanisk verkstad eller erfarenheter av liknande arbete.

Tjänsten som svetsare är en tillsvidareanställning direkt hos Dalform. Arbetet är förlagt till dagtid.

Personliga egenskaper:

För att lyckats i tjänsten krävs det att du har goda erfarenheter av svetsning med MAG/TIG, du kan läsa och tillverka efter ritning samt har goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Om du har svetslicenser, materialkännedom eller kunskaper inom MPS systemet Monitor anses det som meriterande. Ange även i din ansökan om du innehar truckkort eller liknande.

På Dalform lägger vi stor vikt vid kvalité, flexibilitet och ett driv för att leverera på hög nivå. Som person ser vi därmed att du är strukturerad, engagerad och har ett noggrant förhållningssätt. Du trivs i en miljö där du får möjlighet att fatta egna beslut samt utvecklas tillsammans med företaget.

Din arbetsplats kommer att vara i våra lokaler i Säter. Tjänsten är heltid.

Tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag, skicka därför in din ansökan redan idag!

För frågor kring tjänsten kontakta gärna Anders Proos, 076-80 55 491, anders.proos@dalform.se

Maila din ansökan och CV till jobb@dalform.se
Mer info
Kontaktperson
Anders Proos
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
31 maj 2023 (-1 dagar kvar)