Vill du göra skillnad?

Vill du göra skillnad?

Arbetsuppgifter
Tycker du om att arbeta med människor? Bemöter du människor med respekt och ser alla människors lika värde? Är du vikarie idag eller är du nyfiken på att testa ett av Sveriges viktigaste jobb i sommar?

Svarar du ja på dessa frågor har du chansen att prova ett jobb inom verksamheten Funktionsnedsättning.

Sommar vikariaten avser boendestödjare/skötare/omsorgsassistent och personliga assistenter.

Som personal till personer med funktionsnedsättning i vår kommun ger du en trygg och god omsorg, stimulerande fritid och ett pedagogiskt stöd i dagliga livet.
Uppdrag sker med respekt för personers rätt till självbestämmande och integritet. Struktur, rutiner och planering är nyckelord i verksamheten.

Sysselsättningsgraden kan
variera. Löpande antagning

Kvalifikationer
Du får gärna ha undersköterskeutbildning eller annan utbildning t ex en pedagogisk utbildning och /eller arbetslivserfarenhet som passar arbetsområdet.
Inom vissa grupper krävs körkort.
Du ska ha fyllt 18 år.

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid förmågor, färdigheter och förhållningssätt och söker dig som är flexibel och självgående med empatisk förmåga, kulturell medvetenhet och pedagogisk insikt. Du är en sann lagspelare och har lätt för att skapa relationer, är serviceinriktad och strukturerad.

Stor vikt läggs vid
personlig lämplighet.
Mer info
Område
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Löpande (16 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro.

I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit.