Sommarjobb för unga 2021

Sommarjobb för unga 2021

I år erbjuder Säters kommun flera möjligheter för unga att sommarjobba! Mer information finns på Säter kommuns hemsida www.sater.se/sommarjobb . Ett riktigt viktigt sommarjobb! Pengar på kontot!

Arbetsuppgifter
Vi erbjuder sommarjobb inom en rad områden och med varierande total arbetstid :

Barnomsorg - Jobba med våra yngsta kommuninvånare 1-5 år alternativt 6-13 år.
Barn- och ungdomsledare - Aktivitetsledare för våra kommuninvånare 6-18 år, i verksamheterna Summer Fun junior/Ungdomens Hus och Summer Camp.
Praktiskt arbete - Utomhusarbete, gör fint i våra utomhusmiljöer t ex måla, kratta och rensa ogräs. Fastighetsskötsel, underhåll av fastigheter och lokaler t ex måla och renovera.
Administrativt och praktiskt arbete - Kontorsarbete och arbete i verksamhet.
Sommarorkester - Fördjupning inom musik, med fokus på livescenen och att spela i band (endast sökande som går på Kulturskolan).
Arbetstid Den totala arbetstiden varierar mellan 50-60 h. Vi erbjuder sommarjobb följande perioder:
Period 1 den 14 juni - 24 juni (v.24-25)
Period 2 den 14 juni - 2 juli (v.24-26) gäller Summer Camp
Period 3 den 21 juni - 16 juli (v.25-28) gäller Summer Fun junior/Ungdomens Hus
Sista ansökningsdag för årets sommarjobb är 14 mars 2021. För att kunna administrera mängden ansökningar vi får in på bästa sätt, tar vi inte emot ansökningar efter det datumet! Platserna lottas ut och så långt det är möjligt tar vi hänsyn till önskemål om arbetsområde.

Kvalifikationer
Du kan söka sommarjobb i Säters kommun om du uppfyller följande två kriterier :
Du är född 2005, 2004 eller 2003
Du är skriven/folkbokförd i Säters kommun

Personliga egenskaper
Vi söker alla ungdomar i Säters kommun som är födda 2005-2003, vill göra en viktig insats för kommunen och tjäna egna pengar!
Mer info
Område Säter
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Säsongsjobb
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro.

I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit.