Klubbchef till Säters golfklubb

Klubbchef till Säters golfklubb

Säters Golfklubb är en av Dalarnas mest välbesökta golfklubbar, att vi ligger i topp bland antal greenfee-gäster är troligen ingen slump. Vi har i flera år blivit rankade till Dalarnas bästa golfbana, vilket vi givetvis är stolta över.
Vi är en golfklubb med 800 glada medlemmar, duktiga medarbetare, trevlig restaurang, en uppskattad tränare och en engagerad styrelse som alla tillsammans arbetar för att utveckla, och hela tiden förbättra Säters Golfklubb.
Vill du bli den som tar över rodret och tar oss till nästa nivå?


Vi söker
En engagerad klubbchef som kan leda arbetet i såväl föreningen som i bolaget. I föreningen handlar det i första hand om kontakt med våra medlemmar och gäster som besöker banan. I bolaget handlar det om att utveckla hela anläggningen men självklart ha ett övergripande ansvar för det som är kärnan i vår verksamhet, banans kvalitet och utveckling. I bolaget finns också våra anställda, uppdraget är leda och fördela arbetet, och vara beredd på att kavla upp armarna när det så behövs.
Vi söker Dig som har förmågan att strukturera och leda vår verksamhet. Vi driver ett visionsarbete där vi ser att du har en viktig roll.

Ditt uppdrag
Klubbchefsrollen är direkt underställd styrelsen och du har det övergripande ansvaret för att driva och utveckla verksamheten i såväl föreningen som bolaget. Du ansvarar för marknadsföring, information, ekonomi, fastighetsfrågor och medlemsfrågor. Du har ett tydligt personalansvar, samverkar med restaurang. I ditt uppdrag stödjer du kommittéerna i deras arbete. Klubbchefen är klubbens ansikte utåt samt hanterar kontakter med företag och andra externa parter.
Till din hjälp har du motiverade medarbetare, ideellt engagerade medlemmar samt styrelsen.

Vem är du
Du trivs med att vara bland golfande människor och du spelar troligen själv. Vi tror även att du har varit aktiv i någon förening tidigare och känner dig bekväm med en ideell verksamhet. Du har erfarenhet av att leda människor i processer och har haft direkt eller indirekt personalansvar. Vidare har du god ekonomisk förståelse. Du är positiv, social och serviceinriktad. Du skapar delaktighet och gemenskap. Det är till din fördel om du har erfarenhet av liknande tjänst. Du är kommunikativ med goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
Vi erbjuder en 100% tillsvidareanställning, tillämpar årsarbetstid och följer gällande kollektivavtal.

I denna rekrytering har vi valt att samarbeta med NXTjobb. Har du några frågor så du välkommen att ta kontakt med Jan Hedman på 076-014 81 00 eller Eva-Marie Vernersdotter Ryan på 070-781 05 66. Din ansökan gör du på talang.nxtjobb.se. Urval och intervjuer sker löpande
Mer info
Område Säter
Yrkesroll Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 mars 2020 (40 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan 2014 har NXTjobb hjälpt människor att hitta nästa jobb, företag att hitta nya medarbetare med rätt kompetens och ledningsgrupper att nå sin fulla potential. Man kan säga att vi hittar de talanger ett företag söker och tar fram dolda talanger i de människor vi hjälper.

Vårt uppdrag är att göra skillnad, för dig som måste lämna ditt nuvarande jobb, för dig som vill ta nästa steg i karriären eller för dig som behöver coaching i din nya ledarroll.
Till exempel. Med mer än 18 års erfarenhet av situationer som dessa i en rörlig arbetsmarknad utgör vitillsammans ett team med stort engagemang för att bygga nätverk, skaffa sig insikter i olika branscher, hålla jämna steg med utvecklingen och vara nytänkande.
Hos oss finns kompetenta medarbetare inom omställning, coaching och med ett brinnande intresse för att utveckla människor.

Så hur gör NXTjobb skillnad för dig? Genom ett stort kontaktnät, nya effektiva arbetsmetoder och ett mycket stort hjärta lyckas vi med det vi föresatt oss och hjälper människor och företag till en ny och trygg tillvaro.