Industriarbetare till LSAB i Långshyttan

Industriarbetare till LSAB i Långshyttan

Om företaget

LSAB är en sammanslagning av Långshyttangruppen, Woodtechnique, Westlings och Vistträsk Slipservice -alla bolagen, var och en, en dominerande leverantör inom sin nisch. Tillsammans bildar vi ett starkt internationellt företag med ett komplett erbjudande av såväl tjänster som egentillverkade produkter i världsklass. Vi vet också att ni som kund behöver mer än bara en bra produkt för att nå era mål. Därför erbjuder vi ett heltäckande tjänsteerbjudande som innehåller allt från service till optimerinstjänster för att maximera utfallet.

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu fler härliga medarbetare till vår personalstyrka! Du kommer att arbeta med olika delar av tillverkningsprocessen i produktionen så som ritningsläsning, mätning, stansning och svetsning. Processen innehåller både maskin- och manuellt arbete. Arbetstiderna är förlagda till 2- alternativ 3-skiftsarbete.

Din profil

Till tjänsten som industriarbetare söker vi dig som är kvick och händig med ett stort intresse för mekanik eller teknik! Du har tidigare arbetslivserfarenhet inom industriproduktion.

Som person gillar du att jobba fysiskt och är inte rädd för att ta i där det behövs. För att trivas i tjänsten tror vi att du är jordnära, händig och flexibel. I tjänsten krävs det att du talar och skriver svenska obehindrat. Truckkort och andra behörigheter är meriterande, specificera i din ansökan vilka behörigheter du har.

Tjänsten som industriarbetare är ett konsultuppdrag på 6 månader. För rätt person övergår anställningen till LSAB efter den perioden. Arbetet som konsult hos Clockwork ger dig ett brett kontaktnät, goda karriärmöjligheter samt riktigt goda chanser att påverka såväl arbetssituation som personlig utveckling. Som anställd hos oss får du en attraktiv anställning med marknadsmässig lön, övertidsersättning, semester, friskvårdsbidrag, tjänstepension och försäkringar enligt kollektivavtal. För att passa in i rollen som konsult ser vi att glädje, engagemang och affärsmässighet speglar din personlighet.

Ansökan

Är det dig vi söker?
Skicka in din ansökan till oss redan idag! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna tillsättning samarbetar LSAB med Clockwork Bemanning som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig Jasmin Muminovic via mail, jasmin@clwork.se
Mer info
Område Säter
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Energi & Miljö
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 18 apr 2021 (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Hej! Det är vi som är Clockwork. Vi arbetar med rekrytering och bemanning men vi brukar säga att vi är i "bättre framtidsbranschen" - för vi vill vara en kraftkälla för företag och människor som vill utvecklas. Vårt erbjudande är träffsäker matchning mellan företagens behov och medarbetarnas kvaliteter, oavsett om det handlar om jobb i industri- eller tjänstesektorn, inom skolvärlden eller i olika integrationsprojekt. Vi tror på människor och vi vet att rätt människa på rätt plats gör skillnad. Därför är det viktigt för oss att ha koll på varje marknad, varje företag och varje medarbetare. Och därför är det viktigt för oss med en stark lokal närvaro. Du möter oss i tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr.
Läs mer på www.clockworkpersonal.se