Grundskollärare

Grundskollärare

Om företaget

Vår samarbetsskola ligger i Säters kommun med elever i årskurs F-6. Detta är en treparallellig skola med ca 440 elever. Här strävar man mot att alla elever känner meningsfullhet, trygghet, glädje och lust att lära. Detta är en skola med engagerade elever, vårdnadshavare och kollegor som alla bidrar till en stimulerande arbetsmiljö.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa och vara mentor för en årskurs 6. Undervisningen kommer delas upp i arbetslaget utifrån dina och kollegornas olika kompetenser. I arbetslaget finns en stöttande miljö där det sker samplanering och sambedömning. Uppdraget innebär att ansvara för planering, undervisning och bedömning. Som mentor har du ansvaret för kontakten med vårdnadshavare och har ett nära samarbete med speciallärare, specialpedagoger och socialpedagoger.

Detta är en ferietjänst på heltid med start omgående eller enligt överenskommelse. Det finns friskvårdserbjudande i kommunen.

Din profil

För kunds räkning söker vi dig som har behörighet/legitimation för att undervisa i åk 4-6 på grundskolenivå. Du är flexibel i ditt arbetssätt och har lätt för att bygga relationer med eleverna och vårdnadshavarna. Du är ansvarsfull, har lätt för att samarbeta och att arbeta lösningsfokuserat. Du har elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling.

Tveka inte att sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kommer tillsättas så fort som möjligt. Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Har du frågor om tjänsten?
Kontakta Mikaela Bäckstedt
mikaela.backstedt@clwork.se
tfn: 073-351 27 32

Sök tjänsten på:
www.clockworkpersonal.se

Följ oss gärna på:
www.facebook.com/skolbemanning
Instagram: skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Mikaela Bäckstedt
Telefon 073 351 27 32
Område Säter
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se