Lärare till Mellanstadiet

Lärare till Mellanstadiet

Dina arbetsuppgifter

I denna tjänst söker vi en lärare till mellanstadiet. Kollegialt lärande och gemensam planering är givet i arbetslaget där du kommer att ingå. Tjänsten är på heltid med omgående start och löper terminen ut. Detta är ett konsultuppdrag med möjlighet att bli rekryterad efter uppdragets slut.

Skolan ligger i Säters Kommun.

Din profil

Vi söker dig som är behörig/legitimerad lärare eller har relevant erfarenhet för tjänsten. Kanske är du lärarstudent i slutet av studierna? Kanske är du pensionär som längtar tillbaka till skolans värld? Som person har du lätt att bygga relationer med människor. Du har eleverna i fokus och anpassar undervisningen så att de kan nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att arbeta på grundskolan sedan tidigare.

Då detta är ett konsultuppdrag så har du med eget företag möjlighet att ta uppdraget som underkonsult. Du kommer också att ha en handledare på Clockwork som du kan vända dig till med pedagogiska frågor.

Är det dig vi söker? Tveka inte, utan sök tjänsten redan idag. Vi intervjuar löpande och tjänsten kan tillsättas innan ansökningsperioden är slut.

Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

Besök oss gärna på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Julia Thorsberg
Telefon 073 351 27 45
Område Säter
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 apr (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar.
Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se