Är du vår nästa slöjdlärare?

Är du vår nästa slöjdlärare?

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att undervisa årskurserna 7-9 i trä- och metallslöjd, vilket innebär att du ansvarar för allt från planering och undervisning till bedömning och betygsättning. Du kommer att undervisa i mindre grupper och i olika sammanhang vara en del av de arbetslag som finns på skolan, samt ha kontakt med vårdnadshavare

Din profil

Du är behörig/legitimerad att undervisa i trä- och metallslöjd eller har likvärdig utbildning. Det är viktigt att du har rätt erfarenhet och kompetens för att undervisa i ämnet, och erfarenhet från högstadiet är meriterande. Du arbetar såväl strukturerat som engagerat för att fånga elevernas nyfikenhet och få dem att utvecklas. Som person är du prestigelös - ingenting är omöjligt och att utvecklas tillsammans med andra är något som driver dig.

Om du är den vi söker, tveka då inte, utan skicka in din ansökan! Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsättning kan ske innan annonstiden löpt ut.
Sök tjänsten via: www.clockworkpersonal.se/lediga-jobb

I denna rekrytering samarbetar skolan med Clockwork Skolbemanning & Rekrytering, som sköter hela processen. Vid frågor är du varmt välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare.

Titta gärna in på:
Facebook.com/skolbemanning
Instagram @skolbemanning
www.pedagogjobb.nu
Mer info
Kontaktperson Fred Hussein
Telefon 073-351 27 27
Område Säter
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 24 juni (3 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med bred kompetens och mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi som arbetar här har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget. Sedan 2015 hjälper vi skolor att bemanna och rekrytera - allt från skolledare till förskollärare, lärare, elevhälsa och övrig skolpersonal. Vi arbetar mot förskola, grundskola, gymnasiet och vuxenutbildning, och kan genom goda samarbeten med olika skolor skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi hjälper nu en av våra samarbetsskolor i Säter att förstärka sin personalstyrka med en slöjdlärare till hösten. Tjänsten är på heltid och du kommer undervisa i trä- och metallslöjd.

Vill du arbeta med oss eller vår samarbetsskola? Besök vår hemsida www.clockworkpersonal.se för mer information och registrera din ansökan snabbt och enkelt via CV eller en intresseanmälan, då behöver du endast lämna dina kontaktuppgifter!