Förskollärare och lärare till olika skolformer

Förskollärare och lärare till olika skolformer

Dina arbetsuppgifter

Vi samarbetar med förskolor och skolor i Dalarna som bedriver undervisning på alla olika nivåer och i olika ämnen. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på uppdrag och längden kan skilja sig åt - allt från någon vecka till en termin eller ett läsår. I många av våra uppdrag finns möjlighet att stanna kvar på skolan efter avslutat uppdrag eller direkt bli presenterad för de samarbetsskolor vi rekryterar åt. Vi kan med andra ord vidga dina chanser att hitta rätt tjänst på rätt förskola eller skola både kortsiktigt och långsiktigt!

Din profil

Du är utbildad/legitimerad förskollärare, grundskollärare, ämneslärare eller har likvärdig utbildning. Som förskollärare eller lärare är du erfaren och trivs i olika miljöer. Som lärare har du elevernas lärande i fokus och arbetar för att de ska nå så långt som möjligt i sin kunskapsutveckling. Har du ytterligare behörigheter eller erfarenhet av att arbeta med barn eller ungdomar är det positivt.

Du är varmt välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande. Sök via: www.clockworkpersonal.se/for-jobbsokande

Besök oss gärna på:
www.pedagogjobb.nu
Facebook.com/skolbemanning
Mer info
Kontaktperson Jesper Fahlström
Telefon 073 351 27 45
Område Säter
Yrkesroll Utbildning, Lärare
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 feb 2020 (1 dag kvar)

Om arbetsgivaren

Clockwork Skolbemanning & Rekrytering är företaget med mångårig erfarenhet av skolverksamhet. Vi bistår huvudmän och skolledare över hela landet med bemanning och rekrytering av all skolpersonal - från förskola till högskola. Vi arbetar mot samtliga skolformer och kan genom goda samarbeten och relationer skapa utrymme för det som vi tycker är viktigt - att du som skolledare och pedagog får vara elevernas främsta resurs för inlärning.

Vi har själva varit verksamma inom skolan i olika roller och har således en djup förståelse och insikt i uppdraget- så när ni samarbetar med oss, får ni all vår kompetens på köpet!

För dig som söker nya utmaningar, har vi stora nätverk. För dig som söker personal eller annat stöd, erbjuder vi skräddarsydda lösningar. Alla våra konsulter erbjuds "lön varje fredag", gemensamma aktiviteter samt stöd av legitimerade lärare. Vi är självklart auktoriserade och ISO-certifierade.

Vill du bli en av oss?
Registrera en jobbevakning via www.pedagogjobb.nu eller besök vår hemsida för mer information om hur vi arbetar och vad vi erbjuder www.clockworkpersonal.se