Vill du sätta guldkant på tillvaron för våra omsorgstagare till sommaren?

Vill du sätta guldkant på tillvaron för våra omsorgstagare till sommaren?

För att bibehålla kvalitet och säkerställa att våra omsorgstagare får det stöd och den service de har rätt till söker vi nu semestervikarier till hemtjänsten i Säters kommun, kommande sommar. Hemtjänsten i Säters Kommun består av 6 grupper fördelade inom kommunen, Hemtjänsten Söder, Hemtjänsten Norr, Hemtjänsten Gustafs, Hemtjänsten Stora Skedvi , Hemtjänsten Natt och Hemtjänsten Städ Hemtjänsten i Säters kommun strävar efter att skapa livskvalitet för våra omsorgstagare i deras egna hem. Medarbetarna tillgodoser omsorgstagarnas fysiska och sociala behov som hjälp och stöd med personlig omvårdnad, förflyttningar, insatser för att känna trygghet och säkerhet (tillsyn), ledsagning/promenader samt tillfällig avlösning av anhörigvårdare i hemmet. Hushållssysslor som lättare städning, tvätt, inköp eller post- och bankärenden utförs också.

Arbetsuppgifter
Som medarbetare inom äldreomsorgen har du hela tiden våra omsorgstagares behov i centrum. Du ger trygg och god omsorg, en stimulerande fritid och pedagogiskt stöd i det dagliga livet. Du tillgodoser varje persons individuella behov av stöd, i alla förekommande situationer i vardagen. Uppdraget sker med respekt för personers rätt till självbestämmande och integritet och med målet att sätta guldkant på tillvaron. Du är den som gör skillnad för våra omsorgstagare.

Tycker du om att arbeta med människor? Bemöter du alla människor med respekt och ser alla människors lika värde? Är du vikarie idag eller är nyfiken på att testa ett yrke inom vård och omsorg? Svarar du ja på föregående frågor är du välkommen med din ansökan. Vi intervjuar löpande, så vänta inte med att sända in din ansökan!

Kvalifikationer

För att vara aktuell för tjänsten måste du vara minst 18 år
Det är önskvärt med undersköterskeutbildning, men även annan utbildning vi bedömer relevant för uppdraget välkomnas
Det är önskvärt med arbetslivserfarenhet som passar arbetsområdet
Körkort B för manuell växellåda är ett krav med hänsyn till uppdraget
Personlig lämplighet

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid förmågor, färdigheter och förhållningssätt och söker dig som älskar att ge omgivningen omsorg och omvårdnad utan att göra avkall på dig själv. Du är flexibel och självgående med empatisk förmåga, kulturell medvetenhet och pedagogisk insikt. Du är en sann lagspelare om har lätt för att skapa relationer, är serviceinriktad och strukturerad.
Mer info
Område Säter
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro.

I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit.