Vill du förgylla tillvaron för våra omsorgstagare till sommaren?

Vill du förgylla tillvaron för våra omsorgstagare till sommaren?

För att bibehålla kvalitet och säkerställa att våra omsorgstagare får det stöd och den service de har rätt till söker vi nu semestervikarier till våra särskilda boenden och Korttidsboendet i Säters kommun, sommaren 2021
På våra tre särskilda boenden Fågelsången, Skedvigården och Enbackagården har de boende hyreskontrakt med det kommunala bostadsbolaget Säterbostäder och betalar själva för vård, omsorg och mat. Gemensamma aktiviteter för de boende erbjuds vardagar, t ex promenader, högläsning, bingo, bakning, musikunderhållning, dans, trädgårdssysslor och andakter. De boende har även möjlighet till individuell vardagsnära aktivitet/egen tid, utifrån sina önskemål.

På vårt korttidsboende Skönvik vistas våra omsorgstagare under en begränsad tid och får hjälp med vård och omsorg, träning, rehabilitering eller återhämtar sig efter en tids sjukdom. Korttidsboende kan även vara aktuellt för att ge närstående avlastning, antingen vid enstaka tillfällen eller mer regelbundet i form av växelboende.

Arbetsuppgifter
Som medarbetare inom äldreomsorgen har du hela tiden omsorgstagarens behov i centrum. Du är den som gör skillnad för våra omsorgstagare. Du är den som sätter guldkant på tillvaron.

Vi söker semestervikarier till våra Särskilda boenden Fågelsången i centrala Säter, Enbackagården i Gustafs, Skedvigården i Stora Skedvi och Korttidsboendet på Skönviksområdet i Säter.
I din ansökan vill vi att du uppger på vilket boende du helst vill arbeta i första hand.
Vi använder oss av löpande rekrytering.

Kvalifikationer
För att vara aktuell för tjänsten måste du vara minst 18 år
Hantera det svenska språket väl i tal och skrift
Det är önskvärt med undersköterskeutbildning men även annan utbildning vi bedömer relevant för uppdraget välkomnas
Det är önskvärt med arbetslivserfarenhet som passar arbetsområdet
Datavana då all dokumentation och rapportering sker digitalt
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet

Personliga egenskaper
Vi lägger stor vikt vid förmågor, färdigheter och förhållningssätt och söker dig som älskar att arbeta med människor och som vill ge omsorg och omvårdnad utan att göra avkall på dig själv. Du är flexibel och självgående med empatisk förmåga, kulturell medvetenhet och pedagogisk insikt. Du är en sann lagspelare om har lätt för att skapa relationer, är serviceinriktad och strukturerad.
Mer info
Område Säter
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag Löpande (60 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säters kommun präglas av både småstad och landsbygd och ligger i hjärtat av Dalarna, med närhet till bra kommunikationer. I Säter hittar du lugnet, nära till jobbet, nära till skolan. En rikare fritid. En tryggare tillvaro.

I Säters kommun arbetar vi aktivt med värdskapsarbetet som innebär att vi verkar för ett öppet förhållningssätt och ett bemötande utöver det vanliga. Detta gör vi genom att vara stolta, äkta, tillgängliga, engagerade och respektfulla. År 2020 ska vi vara Nordens mest attraktiva inlandsregion och det goda värdskapet ser vi som en viktig del i arbetet med att nå dit.