Hoppa till innehåll
MK3D,Maskinkonstruktion 3D Design AB logotyp

Mk3D söker mekanisk konstruktör

Publiceringsdatum
17 januari 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Krister Persson
Email
Telefon
Nä, det gör vi inte. Vi vill ha en människa, inte en robot. Vi söker någon som har erfarenhet av mekanisk konstruktion. Som har erfarenhet av att konstruera innovativa lösningar, gärna med med nån form av rörelse, pneumatisk, hydraulisk eller med någon typ av motordrift. Är man ny i branschen men med rätt utbildning eller kunskap kan det vara lika intressant. Kunskaper i ritningslära är en merit, kunskaper i form- och lägestoleranser är ett ytterligare plus.

Arbetsuppgifterna innefattar mekanisk konstruktion, primärt i Autodesk Inventor. Allt ifrån mer avancerad konstruktion och FEM-beräkningar till mindre krävande uppgifter förekommer. Den som är lagd åt det praktiska hållet har stora möjligheter att nyttja dessa kunskaper vid montage av maskiner som man har utvecklat, både i vår egen verkstad och ute hos kund.
Placeringsort: Sandviken, Gästrikland

Vi lägger stor vikt vid personlighet. Att passa in i gruppen samt att ha ett starkt driv och viljan att lära sig väger många gånger tyngre än utbildning. Utbildning och mångårig erfarenhet värdesätts självklart, men med ovanstående egenskaper kommer man långt.

B-körkort är bra att ha, resor kan förekomma. Flytande svenska är mer eller mindre krav, engelska i samma omfattning är önskvärt.

Kontakta oss på info@mk3d.se eller telefon 026-21 30 00 för mer information om tjänsten. Eller skicka helt enkelt ett mail till oss med ett personligt brev och ett cv, så kontaktar vi dig snarast möjligt. Anställning sker löpande, och ett flertal tjänster finns tillgängliga.

Liknande Jobb

MK3D,Maskinkonstruktion 3D Design AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
09 mars 2024 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Mk3D konstruerar, tillverkar, monterar och driftsätter specialmaskiner med den tillverkande industrin som kund. Mekanik, samt el/automation är våra primära styrkor