Hoppa till innehåll
Jernbro logotyp

Underhållsmekaniker

Ansök nu
Underhållsmekaniker till Jernbro i Sandviken
Jernbro-koncernen är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup kompetens bidrar vi till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära våra kunder på ett 30-tal platser.

Är du en erfaren mekaniker som trivs med att leverera kvalitet och värderar ett gott samarbete med dina kollegor? Då kan detta vara jobbet för dig!

Om jobbet
Till vår enhet i Sandviken söker vi nu kvalificerade mekaniker. Arbetet är främst belagt på vår verkstad där vi renoverar maskindelar. Arbetet är varierande, och passar dig som har några års erfarenhet av att skruva med mekaniska detaljer. Är det lugnt med jobb på verkstan kan arbete i kunds anläggningar förekomma. Kundbasen består främst av stål, papper, kärnkraft och gruvindustri.

Arbetsbeskrivning
Tjänsten innefattar underhålls, renoverings samt tillverkningsarbeten, såsom:
 • Renovering av maskindelar
 • Montage av maskinkomponenter och kompletta anläggningar
 • Arbete vid underhållsstopp
 • Förebyggande och avhjälpande underhåll
 • Felsökning
 • Dokumentation, avrapportering samt uppföljning av åtgärder
Kvalifikationer
 • God kunskap i att läsa och förstå ritningar
 • God kompetens inom lager, tätningar, smörjning m.m.
 • God kompetens inom transmission, kuggspel m.m.
 • Travers- och truckkort är meriterande
 • Utbildning inom lager eller dylikt är meriterande
 • Körkort klass B är ett krav
 • Behärskar svenska mycket väl både i tal och skrift
Vi söker dig med några års erfarenhet inom mekaniskt underhåll. Du är driven, självgående och tar egna initiativ. Du har lätt för att kommunicera såväl internt som externt.

Erbjudande
Jernbro är ett stort företag med många utvecklingsmöjligheter, såväl i Sandviken som i övriga Sverige. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Som anställd hos får du arbeta med modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser. Samtidigt lägger Jernbro stor vikt vid dina personliga egenskaper, och förutsätter att du lever efter vårt ledord, respekt. Respekt för kompetens, kollegor, kund och arbetsmiljö.

Kontakt och ansökan
Låter detta som ett jobb för dig? Sök rollen som mekaniker redan idag!

Då vi gör löpande urval så rekommenderar vi att skicka in din ansökan via vår karriärsida så snart som möjligt.

Obs! Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

För mer information om tjänsten, tag kontakt med: Peter Henriksson, Mek-Chef på Telefon: 010-483 01 60.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Kontaktperson
Peter Henriksson
Telefon
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
16 nov. 2023 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jernbro-koncernen är Sveriges ledande aktör inom industriellt underhåll och projekt och omsätter 1,7 miljarder. Varje dag, året om, hjälper vi svensk industri och ägare av samhällsinfrastruktur att producera säkrare, effektivare och mer hållbart. Med djup ingenjörs- och utförarkompetens inom underhåll och övriga teknikdiscipliner som mekanik, el, automation och energi bidrar vi till utveckling och effektivisering av kundernas verksamhet och därmed också till ökad konkurrenskraft. Vi finns lokalt och nära våra kunder på ett 30-tal platser, där våra 1000 anställda har specifika kunskaper om deras olika processer och utmaningar. Bland våra många kunder finns små och medelstora lokala företag och stora internationella koncerner med verksamhet inom verkstad, fordon, gruvor, stål, livsmedel, energi, trä, papper och massa samt vatten och avlopp. I koncernen ingår, förutom Jernbro Industrial Services AB, även dotterbolaget Svenska GMK AB.
Som en del av vårt arbete med att skapa en trygg arbetsplats genomför vi bakgrundskontroller inför anställning. Vi använder bakgrundskontroller från 2secure. Läs mer på www.2secure.se

Liknande jobb