Infinity söker Copywriter för konsultuppdrag hos kund

Infinity söker Copywriter för konsultuppdrag hos kund

Infinity HR är ett relationsbyggande rekryterings- och konsultbolag. Vi bygger starka relationer mellan oss, konsult och uppdragsgivare och vi lyckas med det mesta vi tar oss an! När vi lyckas, lyckas våra kunder. Vi strävar alltid efter att du ska känna dig lika hemma och välkommen hos oss som ute hos uppdragskunden.Nu letar vi efter en Copywriter för skrivuppdrag på engelska hos kund! Älskar du att skriva och kan anpassa dina texter efter olika kanaler och målgrupper och ser innehållets roll i ett större sammanhang? Vi söker efter en vass penna som gillar att skriva både kreativt och informativt. Den största delen av jobbet är att skriva attraktiva platsannonser på affärsengelska.

Vem är du? Som person är du stresstålig och flexibel, en teamspelare som är van att arbeta i en föränderlig miljö. Du trivs med att ta egna initiativ och att ha ett eget ansvar i ditt arbete. Du är även van att arbeta mot uppsatta mål och deadlines och du kommer att vara del av ett ambitiöst team där ribban ständigt höjs.

Högre utbildning i engelska och skrivande är naturligtvis meriterande, men vi är intresserade att lyssna på alla som anser att de har de kompetenser som jobbet kräver, med eller utan specifik utbildning.

Tjänsten: Du blir tillsvidareanställd hos Infinity och kommer jobba 100% ute hos kund. Uppdraget hos kund är ett långtidsuppdrag. Ort: Gävle/Sandviken. Start: Enligt överenskommelse.

Kontakt: Vill du ha mer information om tjänsten och rekryteringsprocessen, vänligen kontakta Mårten Näsvall på Mail: marten.nasvall@infinityhr.se

Intervjuer och arbetsprov kommer att ske löpande och uppdraget tillsätts så snart vi har hittat rätt kandidat!
Mer info
Område Sandviken
Yrkesroll Marknadsföring, Copywriter
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 23 apr 2023 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Infinity HR är ett rekryterings- och konsultbolag med en enkel filosofi. Vi tror på rätt person, med rätt pannben till rätt företag! I alla rekryterings- och search-processer vi gör är vårt jobb att identifiera kandidater som har rätt mind-set, energi, driv, vision och värdegrund!