Systemutvecklare till iTid

Systemutvecklare till iTid

Dina arbetsuppgifter

Systemutvecklare till iTid
Vi fortsätter att växa och för att tillgodose den stora efterfrågan hos våra kunder vill vi förstärka vårt kontor i Sandviken med ytterligare en erfaren utvecklare. Du kommer att ingå i ett sammansvetsat team av duktiga utvecklare där ni tillsammans arbetar med att utveckla och förvalta vårt specialanpassade affärssystem som används av våra kunder. Viss kontakt med kunder kan förekomma och arbetet sker från vårt kontor i Sandviken men vi erbjuder även möjlighet att till viss mån arbeta på distans.

Vårt erbjudande till dig
Har du ett genuint intresse av kodning och systemutveckling?
Vi erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett expansivt företag med korta beslutsvägar där du får möjlighet att arbeta självständigt. För att du ska lyckas i din roll erbjuder vi dig flexibilitet och frihet under ansvar där du får utrymme för din kreativitet och ditt eget driv.

Vi på iTid värdesätter välmående och trivseln hos alla våra medarbetare. Genom att tillhandahålla varierande arbetsuppgifter i en kreativ miljö, där vi kombinerar glädje, professionalitet och laganda skapar vi goda utvecklingsmöjligheter för alla våra medarbetare.

Din profil

För att trivas hos oss är du en person som är du lyhörd, flexibel och prestigelös. Du trivs bra med att arbeta i en mindre grupp där varje medarbetares insats är lika värdefull, uppskattad och av stor betydelse för företagets framgång. Då vår ambition är att vår personal ska ha en fungerande och varaktig balans mellan privatliv och arbetsliv, arbetar vi ständigt med att skapa en kultur präglad av samverkan, kreativitet, utveckling. Just därför är det viktigt att du trivs med att arbeta i en verksamhet där varje medarbetare får agera med frihet under ansvar.

Din kompetens är viktig för oss.
Vi söker dig som har några års arbetserfarenhet som Systemutvecklare. Vi tror att du har en relevant akademisk utbildning inom systemutveckling eller motsvarande. Goda kunskaper inom Java eller C#-programmering är en förutsättning. Vana av att arbeta i AWS är meriterande, då systemet är molnbaserat och driften sker på Linux-system. Gränssnittet är utvecklat i GWT samt Angular och vi använder oss utav Oracle SQL för databaslagring. Med fler av dessa miljöer i din erfarenhetsbank är vår tro att vi hittar rätt med varandra större. Vidare bör du trivas med att arbeta brett samt känna dig bekväm med variation i dina arbetsuppgifter.

Ansökan

Vi samarbetar med Clockwork bemanning & rekrytering. För mer information om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Poria Shademani på tel.nr. 0733-512720. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, så ansök så snart som möjligt via www.clockworkpersonal.se
Mer info
Kontaktperson Poria Shademani
Telefon 0733512720
Område Sandviken
Yrkesroll Data & IT, Utvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juni 2021 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

iTid grundades 2004 och finns idag i Luleå, Skellefteå, Umeå och Sandviken. Vi är konsulter med logistik och produktion som specialistområden. Vi analyserar verksamheter och driver projekt från idé till verklighet. Med helhetssyn på kund, kostnad och kapital effektiviserar vi material- och informationsflöden. Våra kunder finns främst i Norrland där vi har våra hem. Vi tar människor och uppdrag på allvar och vårt mål är att vi alla ska ha en framtid där vi bor. Exempel på kunder som använder vår kompetens är Boliden, SSAB, SCANIA och Sandvik.