Hoppa till innehåll
Celebra Reco AB logotyp

Celebra - Redovisningskonsult

Ansök nu
Vi söker nu för Celebras räkning en serviceinriktad redovisningskonsult med intresse för lön

Om företaget/arbetsplatsen
Celebra Reco är en väletablerad redovisningsbyrå i Sandviken/Gävleområdet. Byrån har varit verksam i ca 30 år. Vi är en SRF-ansluten redovisningsbyrå med kunder från stora delar av Sverige.

Vi söker nu en ny kollega som vill utvecklas med oss och vara delaktig i att driva byrån framåt. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor i en familjär miljö.

Är du initiativtagande, serviceinriktad och har erfarenheter inom redovisning är det just dig vi söker.
Vi söker en självgående redovisningskonsult med ett antal års erfarenhet. Vi ser också gärna att du har erfarenhet eller intresse av att arbeta med löneadministration.

Dina arbetsuppgifter
Som redovisningskonsult hos oss kommer du att arbeta med att hjälpa våra kunder med löpande redovisning, kund- och leverantörsreskontra, moms- och skatteberäkningar samt avstämningar och rapportering.

Din profil
Förutom att du är erfaren och duktig inom redovisningsområdet så ser vi att du är kommunikativ i tal och skrift, har ett intresse för att möta både nya som befintliga kunder samt har lätt för att bygga långsiktiga relationer. Att du är noggrann, driven och har struktur i ditt arbetssätt är viktiga egenskaper som vi värdesätter högt.

Meriterande
Erfarenhet av Fortnox och Visma Lön. Har du dessutom arbetat med lönehantering ser vi även det som extra meriterande.

Vi erbjuder dig
Utöver fantastiska medarbetare, en arbetsplats som ger dig rätt förutsättningar till att göra ett bra jobb.

För oss är kompetensutveckling en självklarhet då alla medarbetare ska vara rätt utrustade för sitt arbete. Vi förser dig med relevanta utbildningar och kurser.

Friskvårdsbidrag samt sjukvårdsförsäkring ingår i anställningen.

Vi strävar efter att bli en helt digital byrå vilket ger dig möjligheten att kunna arbeta hemifrån några dagar i veckan.

Övrigt och kontakt
Har du frågor om tjänsten går det bra att kontakta Anton Fredriksson på Infinity, 070-3115159 eller Roger Hädinggård på Celebra, 070-7721000.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden och tillsättning av tjänsten sker enligt överenskommelse.

Om anställningen

Lön: Fast månadslön enl. överenskommelse

Var ligger arbetsplatsen?
Odengatan 11 i Sandviken

Läs mer på www.celebra.se
Mer info
Område
Typ av anställning
Sista ansökningsdag
09 okt. 2023 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Celebra Reco är en fullservicebyrå som tar hand om kundernas ekonomi så som redovisning, löner, bokslut och rådgivning. Byrån riktar sig till små och medelstora ägarledda företag inom flertalet branscher. Vi har lång erfarenhet och kunniga konsulter. Verksamheten startade i slutet av 80-talet och vi är idag nio anställda. Celebra är platsen för dig som vill bidra och utvecklas. Hos oss får du arbeta med engagerade kollegor i en familjär miljö.

Liknande jobb

Fler från samma arbetsgivare