Verkstadschef Sandviken

Verkstadschef Sandviken

Är du en driven person som ständigt vill utvecklas och utveckla? Brinner du för kundservice och fungerar naturligt i ledarrollen? Har du dessutom erfarenhet inom däck- och bilservicebranschen? Om du vill bli en del av vår växande kedja och landets bekvämaste "one-stop-shop" inom bil- och däckservice, så har vi jobbet för dig!

Vi söker nu en ny verkstadschef till vår Vianor-verkstad i Sandviken, en fullserviceverkstad som erbjuder bilservice till personbilar, lätta lastbilar och lastbilar samt däckservice till alla typer av fordon. Som medarbetare hos oss på Vianor utgör du en viktig del i vårt arbete för att göra vår kunds resa så bekväm och säker som möjligt.

Dina arbetsuppgifter
 • Som verkstadschef har du ett övergripande drift- och resultatansvar för anläggningen. Du ansvarar för att verksamheten utvecklas med lönsamhet, att kunderna är nöjda och att din personal trivs och är motiverade att prestera och utvecklas i sina roller.
 • I tjänsten ingår bland annat kundmottagning, planering och arbetsfördelning samt viss administration. Tjänsten innebär stort kundfokus där du ständigt arbetar med att överträffa kundens förväntningar.
 • Utöver att utveckla samarbete med befintliga kunder ingår även nykundsbearbetning där du knyter nya affärsmässiga kontakter, bokar in säljmöten, skriver offerter och avtal. Du har personal- och budgetansvar och rapporterar till regionchefen.
 • Du får även räkna med att vara behjälplig i annat arbete som äger rum på en däck- och bilverkstad, såsom bilservice, reparation, montering och skifte av sommar- och vinterhjul.
Din profil
 • Som verkstadschef har du ett övergripande ansvar ute på anläggningen. Detta inkluderar verkstadens dagliga drift med starkt fokus på kundernas trivsel och medarbetarnas framgång. Du fungerar som coach och får medarbetarna att prestera samtidigt som du skapar en positiv stämning på arbetsplatsen.
 • Har du erfarenhet av arbetsledande befattning i ett kundorienterat företag är det en fördel. För att lyckas och trivas i denna roll bör ledarskapet vara en naturlig del av din vardag.
 • Du trivs med att utveckla såväl människor som verksamheten. Utöver detta är affärsförståelse och goda kunskaper om säljprocessen viktig liksom en god organisatorisk och planerande förmåga.
 • Det är en merit om du har kunskap och erfarenhet av däck- och bilservicebranschen eller gärna närliggande bransch.
 • Gymnasieexamen eller motsvarande, god datorvana samt ett B-körkort är krav.
 • Som platschef är du en "spelande lagledare" där du bidrar med starkt driv och personligt engagemang. Du har förmodligen arbetsrelaterade ledarskapsmeriter med dig i bagaget. Din personlighet präglas av framåtanda och du känner igen dig i beskrivningen: lösningsorienterad, motiverad, socialt begåvad, driven, uthållig, prestigelös och serviceinriktad.
Vi erbjuder dig
 • Ett intressant och stimulerande arbete i ett expansivt företag som aktivt arbetar med att utveckla verksamheten. Arbetet innebär både frihet, stort ansvar samt stora möjligheter att påverka.
 • Att bli en del av Vianor-teamet innebär god arbetsmoral och laganda. Förutom att jobba nära dina medarbetare på verkstaden, kommer du att samarbeta med andra verkstadschefer samt din regionchef.
 • Minst två gånger per år träffas vi i större skala alla verkstadschefer, regionchefer, produktchefer osv. Inför vår- och höstsäsong samlas vi för att dels gå igenom aktuella aktiviteter och förberedelser, men också för att ha trevligt ihop och stärka gemenskapen.
 • Vi erbjuder dig stora möjligheter att utvecklas i din roll som ledare och tillhandahåller ledarprogram och ett antal andra internutbildningar, säljtävlingar och friskvårdsbidrag.
Ansökan
Tjänsten är heltid och tillsvidare med provanställning. Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten tillsätts omgående. Låter detta som en tjänst för dig? Tveka inte att skicka din ansökan.

Välkommen in med din ansökan!
Mer info
Område Sandviken
Yrkesroll Fordon, Organisation & ledning, Chefsbefattningar
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://vianor.se/
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vianor är en av Europas ledande och snabbast växande verkstadskedjor för bil-, däck- och hjulservice. Vi finns i 27 länder och har över 100 egna och partnerverkstäder i Sverige. Vi erbjuder både privatpersoner och företag en effektivare serviceupplevelse grundad på lång erfarenhet, djup kunskap och ett personligt engagemang i särklass.