Säljare till Sandviken

Säljare till Sandviken

Väx som säljare och gör karriär hos Verisure!

Vi söker vassa personer till vår säljstyrka. Från start blir du en del av ett grymt säljteam där du lär dig försäljningsarbetet från grunden. Framåt har rätt person möjlighet att bygga upp och leda sitt eget säljteam. Våra medarbetare är vår största tillgång, därför får du de bästa förutsättningarna för att växa hos oss, både i karriären och som person.

Vi erbjuder dig:
 • Attraktiv lön med garanterad del och provision utan tak.
 • Tjänstebil.
 • Utbildning från dag 1 tillsammans med egen coach. Vi har över 30 års erfarenhet på marknaden och du kommer bli expert på vår säljmetod.
 • Möjlighet att klättra snabbt i vår attraktiva karriärstege.
 • Säljtävlingar med extraordinära priser.
 • Kollektivavtal och friskvårdsbidrag.
Vad innebär tjänsten?

Som säkerhetssäljare jobbar du med försäljning som hjälper familjer och människor att känna trygghet i vardagen. I praktiken besöker du privatpersoner för kostnadsfri rådgivning och sälj av säkerhet för ett smartare hem. Du ansvarar för hela säljprocessen från bokning, genomförande av kundbesök till avtalsskrivning och installation. Vi har några av Sveriges absolut bästa säljare och coacher till förfogande och har därför inget krav på tidigare försäljningserfarenhet.

Har du vidare ambitionen att kliva in i rollen som Team Leader så ansvarar du för ett team av fältsäljare. Du kombinerar då ditt eget försäljningsarbete med ett proaktivt arbete för att lyfta teamets prestation och nå uppsatta budgetmål.

Se gärna vår film för en bättre inblick i Verisures arbetskultur: https://www.youtube.com/watch?v=Ar3vs2ytxHo

Vi söker dig som:
 • Har B-körkort, då bil används dagligen i rollen.
 • Behärskar svenska i tal och skrift. Ytterligare språk är meriterande.
 • Är fri från anmärkningar i belastningsregistret eftersom Verisure är ett auktoriserat bevakningsfö-retag.
 • Drivs av att arbeta mot uppsatta mål, är socialt kompetent, ansvarsfull och har en stark vilja att lyckas.
 • Alltid sätter kunden i första hand och har hög integritet.
 • Värdesätter samarbete och ett bra team.
Sök direkt utan CV

Urval sker löpande så ta chansen och skicka in din ansökan så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via mail på grund av GDPR.

Under rekryteringsprocessen tar vi utdrag ur belastningsregistret och gör en kreditupplysning.

Har du frågor? Läs mer på vår karriärsida eller kontakta rekryteringsteamet på jobb@verisure.se . Märk ämnesraden med den ort du är intresserad av att jobba i.

Vi ser fram emot din ansökan!
Mer info
Område Sandviken
Yrkesroll Försäljning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 26 aug 2022 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verisure erbjuder professionellt övervakade brand- och inbrottslarm och faktum är att vårt hemlarm är det mest installerade i Sverige. Tack vare ett starkt fokus på kvalitet och service är våra 300 000 svenska kunder bland de mest nöjda i branschen. Med vår framtidssäkra plattform och professionella servicesamarbeten kan vi erbjuda våra kunder ett unikt sortiment av produkter och uppkopplade tjänster för det smarta hemmet. Verisure är en del av Securitas Direct Group. Med fler än 2,5 miljoner kunder och 10 000 anställda i 14 länder, är vi nummer ett i Europa.