Försteman maskinverkstaden Sandviken

Försteman maskinverkstaden Sandviken

Jobbar du som maskinarbetare i dagsläget och vill utvecklas och ta nästa steg i karriären? Då är det dig vi söker till tjänsten som försteman till vår maskinverkstad i Sandviken.

På vår maskinverkstad är vi omkring 17 medarbetare som arbetar med att tillverka reservdelar till industrin. Bearbetning sker i våra fräsar, svarvar, slipmaskiner m.fl.

Som försteman har du det tekniska ansvaret för att leda och fördela det dagliga arbetet, samt långsiktigt planera arbetet i maskinverkstaden. Det innebär bl.a.
 • Operativt ansvar för att arbeten och projekt utförs
 • Aktivt bidra till att dra in nya uppdrag
 • Bidra i den ekonomiska uppföljningen av utförda arbeten och projekt
 • Inköp av förnödenheter
 • Ambassadör i kontakten med kunder
 • Vara insatt i kundavtalet
Kvalifikationer
 • Verkstadsteknisk gymnasieutbildning
 • Några års erfarenhet som CNC-operatör
 • Erfarenhet av programmering och ritningsläsning
 • God datorvana och systemförståelse
 • B-körkort
För att trivas i rollen tror vi att du i dagsläget jobbar som maskinarbetare, har ett gediget teknikintresse och vill utvecklas i din yrkesroll. Du trivs med sociala kontakter, både internt i dialogen och samarbetet med våra kunder och med vår egen personal. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vill att du delar Veolias värderingar: ansvar, solidaritet, respekt, innovation och kundfokus, samt tillämpar dessa i ditt yrkesutövande.

Veolia erbjuder dig

Veolia är en internationell koncern med stora karriärmöjligheter, såväl i Sverige, Norden och globalt. Vi erbjuder dig ett arbete där du får möjlighet att utvecklas och arbeta med kompetenta medarbetare i ett stabilt företag som erbjuder goda villkor. Vi jobbar med spännande och intressanta kunder inom industri, anläggningsdrift och energi, där hälsa och säkerhet är en förutsättning för vår affär. Som anställd hos får du arbeta med modern branschteknik, som tar tillvara på kundens och samhällets resurser.

Kontakt och ansökan

Vi gör löpande urval och intervjuer så skicka in din ansökan via vår karriärsida så snart som möjligt. Vi tar inte emot ansökningar via e-post.

För mer information om tjänsten kontakta:
Chef Maskinverkstad Jens Eriksson, tfn 070-633 95 47
Rekryteringsspecialist Cecilia Jansson, tfn 072-588 32 20
Mer info
Område Sandviken
Yrkesroll Industri & Anläggning, Industri & Produktion, Maskinarbete
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 juli 2019 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Veolia-koncernen omsätter 25 miljarder euro med 174 000 anställda och är världsledande inom optimerad resurshantering. Veolia utformar och tillhandahåller lösningar inom energi, vatten och förädling av avfall som bidrar till en hållbar utveckling av samhällen och industrier. Veolia möjliggör därmed övergången till en cirkulär ekonomi. Veolia Nordic är 1 200 anställda och representerar Veolia i de nordiska länderna och omsatte 2015 2,1 miljarder kronor.