Sanrev AB söker en revisorsassistent

Sanrev AB söker en revisorsassistent

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta tillsammans med de auktoriserade revisorerna med planering, granskning och dokumentation av revisionsuppdrag. I arbetet ingår bland annat att granska årsredovisningar, stämma av och bedöma bokslutsposter mot underlag, utföra transaktionsanalyser i datafiler, delta vid inventering av varulager samt kontrollera redovisning av skatter och moms. Vidare kommer du att utföra löpande bokföring, upprätta årsbokslut och årsredovisningar samt upprätta deklarationer.

Din profil

Sanrev söker en utbildad högskoleekonom, gärna med erfarenhet från liknande uppdrag. Som person är du ambitiös, målmedveten och noggrann. Du strävar antagligen mot att bli auktoriserad revisor, samt har en analytisk läggning och en förmåga att kunna se helheter och inte fastna i detaljer. Under delar av året har de mer att göra och då är det viktigt att du är stresstålig och kan jobba i ett högt tempo med flera uppdrag parallellt och med bibehållen kvalitet. Sanrevs kunder kommer från många olika branscher och med varierande verksamheter vilket gör att du bör ha ett allmänt intresse för företagande och näringslivsfrågor. Att du har servicekänsla och engagemang är en självklarhet, samt förmåga att uppträda förtroendeingivande för att bygga upp långvariga kundrelationer.

Det är meriterande om du har arbetat i Hogia audit. Ett krav är att du behärskar svenska väl i både tal och skrift.

Vi samarbetar med Clockwork Rekrytering och eventuella frågor om tjänsten hänvisas till ansvarig rekryterare Annika Mörck på 073-351 27 69 eller annika.morck@clwork.se

Urval kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut. Läs mer om tjänsten och ansök via www.clockworkpersonal.se senast den 2 februari.
Mer info
Kontaktperson Annika Mörck
Telefon 073-351 27 69
Område Sandviken
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom, Revision
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 feb 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sanrev är en revisionsbyrå som har funnits i 10 år och är beläget i centrala Sandviken. Byrån har 13 anställda i olika åldrar. Kunderna, som är både revisions- och redovisningsuppdrag, finns till stor del i närområdet och varierar till storlek och bransch. För mer information se företagets hemsida www.sanrev.se