Rörmokare

Rörmokare

Som rörmokare hos oss arbetar du med alla förekommande servicearbeten i våra lägenheter och lokaler. Vi har även ett kommunalt uppdrag att serva skolor, förskolor, äldreboenden m.m. Naturligtvis kommer du även att arbeta även där. Vi demonterar och återmonterar även våra badrum som rustas.

Du arbetar självständigt och planerar det dagliga arbetet, beställer material och rapporterar löpande till närmaste chef.

Du kommer att ingå i vår serviceenhet där vi samlat vår hantverkarkompetens. Enheten består totalt 26 medarbetare bl.a. snickare, elektriker, rörmokare m.m. Det ingår även en måleriavdelning med 11 målare.

Vi arbetar med serviceordrar digitalt, även vissa beställningar kan skötas på detta sätt. Datorvana är därför önskvärt.

Kvalifikationer

Du är serviceinriktad och social, öppen och ödmjuk och ser det som en självklarhet att ha ett gott kundbemötande. Du är lyhörd för kundens önskningar och gör gärna det lilla extra för att överträffa kundens förväntningar. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Du behöver ha struktur, vara en god problemlösare och kunna arbeta växelvis operativt som strategiskt. Du är ansvarsfull, kundorienterad och har god förmåga att kommunicera både internt och externt. Du är noggrann, kvalitetsmedveten, driven och tar gärna egna initiativ. Det är viktigt att du är en god lagspelare som har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.

Självklart ser du ständiga förbättringar som en del i arbetet.

Körkort B fordras

Varaktighet Tillsvidareanställning

Arbetstid/Varaktighet Heltid

Lön Månadslön enl. överenskommelse.

Kontaktpersoner Christer Olofsson, tel. nr. 026- 24 22 43

Anette Engstrand, facklig representant Kommunal, tel.nr 026-24 22 84

Sista ansökningsdag: 12 maj

Ansökan: Varmt välkommen att skicka din ansökan via mail till jobb@sandvikenhus.se. Märk din ansökan med "rörmokare" i ämnesraden.

Inför rekryteringsarbetet har Sandvikenhus tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därav bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Mer info
Kontaktperson Christer Olofsson
Telefon 026- 24 22 43
Område Sandviken
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Rörmokare, Offentlig Förvaltning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sandvikenhus.se
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (19 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandvikenhus AB är ett allmännyttigt bolag som hyr ut trygga hem till boende i

Sandvikens kommun. Vi äger ca 4 300 bostäder och ansvarar även för drift, skötsel

och reparationer av Sandvikens kommun fastigheter. Hos oss får du ett arbetsklimat där du ges stor frihet att utvecklas under eget ansvar och där vi vet att människor måste få växa i sin roll för att trivas. Här blir du en i gänget som jobbar för nöjda och trygga kunder samtidigt som vi ser till att det byggs nya bostäder i Sandviken. Vi söker nu en rörmokare till vår serviceenhet!