Elektriker till förebyggande underhåll

Elektriker till förebyggande underhåll

Arbetsuppgifter:
Som elektriker säkerställer du produktionen i form av underhållsarbete i nära samarbete med driften där du arbetar med förebyggande-, avhjälpande- och förbättrande underhåll av maskinparken. Du planerar, bereder och leder arbeten som utförs i eget regi eller av entreprenörer. I rollen ingår att aktivt följa och sprida kunskap om den tekniska utvecklingen inom avdelningen, samt att utforma metoder och rutiner i syfte att förbättra arbetssättet. Arbetet utförs i enlighet med Sandviks rutiner för säkerhet, hälsa och miljö.
Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och arbetsformen är för närvarande dagtid, men andra skift- former kan förekomma.

Din profil:
Vi söker dig som har en relevant teknisk gymnasieutbildning med inriktning mot el, samt erfarenhet av arbete med elektriskt underhåll. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och grundläggande kunskap i MS Office, då främst i Word och Excel, medan god kännedom om styrsystem och felsökning samt ett brett tekniskt kunnande om industriella anläggningar är meriterande. Du behöver hantera svenska väl, i både tal och i skrift, och kunskaper i engelska är en fördel.
Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper - du är serviceinriktad och uppriktig samt lägger stort värde i en bra dialog. Du har förståelse och förmåga för att utföra systematiskt förbättringsarbete med syfte att höja anläggningseffektiviteten och är bra på att ta egna initiativ samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Detta är viktigt då du både självständigt och i grupp ska kunna driva underhållsprojekt samt planera och utföra underhållsåtgärder med hjälp av nödvändiga interna och externa kontakter.
Att arbeta med oss:
På Sandvik är vi övertygade om att mångfald leder till en bättre omgivning för våra anställda, vårt företag och våra kunder. Vi erbjuder dig stora utvecklingsmöjligheter i en global industrikoncern med förmånliga anställningsvillkor som bland annat inkluderar tjänstepension, friskvård, gruppförsäkring, förstärkt föräldrapenning, utbildningsprogram och kompetensutveckling. Välkommen till oss!
Vill du veta mer om Sandvik Materials Technology?
Besök vår hemsida eller YouTube-kanal för att lära dig mer om vår spännande verksamhet.
Välkommen med din ansökan senast 2019-05-24. Denna annons vänder sig endast till dig som är tillsvidareanställd inom Sandvik. Läs mer om Sandvik och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: R0009864.
Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Ingemar Nyberg, rekryterande chef 026-26 38 28
Mer info
Område Sandviken
Yrkesroll Bygg & Hantverk
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 6 juli 2019 (18 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandvik Materials Technology (SMT) är en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål, speciallegeringar samt metalliska och keramiska motståndsmaterial för de mest krävande industrierna. Teknisk Service, vår underhållsorganisation inom SMT i Sandviken, arbetar med målsättningen att utveckla och förbättra våra anläggningars prestanda och minska de totala kostnaderna – alltid med säkerheten främst. Initiativ, innovation och ständiga förbättringar är vår vardag och vi har ambitionen och engagemanget att erbjuda teknisk expertis och leverera service i världsklass.
Driftnära underhåll har som uppgift att driva och utveckla underhållet på sina olika produktionsavsnitt.
Underhållet bedrivs i nära samarbete med framförallt driften men också med övriga avdelningar inom Sandvik med fokus på hög tillgänglighet. Nu söker vi två underhållselektriker som gillar utmaningar och vill vara med och utveckla underhållet inom våra verksamheter.