Sandvik Materials Technology i Sandviken söker Skiftelektriker

Sandvik Materials Technology i Sandviken söker Skiftelektriker

GILLAR UNDERHÅLL & UTMANINGAR?
VI VILL VETA MER OM DIG

Inom Sandvik Materials Technology (SMT) har vi ett uppdrag som sträcker sig långt mer än att bara hantera produkter, teknik och processer - att tillsammans arbeta för att utveckla lösningar baserade på våra kunders behov och därigenom nå våra affärsmål är en bättre beskrivning av vår vardag. Med nyfikna medarbetare och säkerhet som första prioritet skapar vi en arbetsmiljö där du kan växa både personligen och professionellt.

Teknisk Service är vår underhållsorganisation inom SMT i Sandviken och här arbetar vi med målsättningen att utveckla och förbättra våra anläggningars prestanda och minska de totala underhållskostnaderna. Vi tror på initiativ, innovation och ständiga förbättringar och vi har ambitionen och engagemanget att erbjuda teknisk expertis och leverera service i världsklass. Vi söker nu två flexibla skiftelektriker som vill arbeta med akut avhjälpande underhåll och genom detta bidra till att säkerställa tillgänglighet och effektivitet i våra flöden inom produktområde Tube.

Arbetsuppgifter
Som skiftelektriker ingår du i ett team med både elektriker och mekaniker för att lösa akuta problem på våra maskiner och våra anläggningar . Ni säkerställer att ert arbete utförs med god kvalitet och enligt uppsatt prio- ordning. Då du alltid sätter säkerheten främst i ditt arbete använder du dig av självchecklistor när du tar dig an de uppdrag du tilldelas genom arbetsorder från driften. Du arbetar i våra underhållssystem och dokumenterar noga dina utförda uppgifter digitalt för att möjliggöra tydliga rapporter och överlämningar till nästa skift och ordinarie tekniker i verksamheten. Vid behov och i mån av tid arbetar du även med förebyggande underhåll.

Skiftformerna är för närvarande 5-skift och 2-skift kontinuerligt med storhelgsdrift, men andra skiftformer kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig som har en elteknisk gymnasieutbildning, men du kan också ha skaffat dig likvärdiga kunskaper och erfarenheter genom tidigare arbeten. Du har flera års erfarenhet av arbete som underhållselektriker och du har god datavana och kunskaper i metodisk felsökning. Har du tidigare arbetat med styrsystem såsom
Siemens och Melsec är detta meriterande. Allmän datorkunskap och B-körkort är förutsättningar som behövs för tjänsten Du talar och skriver obehindrat på svenska. Då vi arbetar i en internationell miljö, ser vi gärna att du även har goda kunskaper i engelska.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper som utmärks av din goda samarbetsförmåga och din noggrannhet. Du är analytisk och har ett systematiskt arbetssätt och tar ansvar för ditt arbete utifrån ett helhetsperspektiv samtidigt som du gärna fördjupar dig i detaljerad problemlösning. Du tar gärna initiativ till utveckling och förbättring och genom din egen flexibilitet och goda kommunikationsförmåga bidrar du till väl fungerande samarbeten inom teamet och ger utmärkt service till kunden.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:
Stefan Eriksson, rekryterande chef, 026-26 41 57
Fackliga kontaktpersoner
Malin Löwenborg, IF Metall, 026-26 42 46

Välkommen med din ansökan senast 2018-09-30. Läs mer om Sandvik och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: R00003484.

För frågor angående rekryteringsprocessen, vänligen kontakta:
Marie From, ansvarig rekryterare, 026-26 03 11
Mer info
Kontaktperson Marie From
Telefon 026-26 03 11
Område Sandviken
Yrkesroll Teknik & Ingenjör, Elektronik
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.sandvik.se
Sista ansökningsdag 30 sept (7 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandvik Materials Technology är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Spetskompetensen bygger på en integrerad produktionsplattform samt industriledande metallurgi och FoU-verksamhet. Omsättningen 2017 var cirka 14 miljarder SEK och antalet anställda omkring 6 500.