Elektriker till förebyggande underhåll

Elektriker till förebyggande underhåll

Sandvik Materials Technology i Sandviken söker Elektriker till förebyggande underhåll.

EGNA INITIATIV & BRA SAMARBETEN?
VI GILLAR DET MED DIG

Sandvik Materials Technology (SMT) är en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål, speciallegeringar samt metalliska och keramiska motståndsmaterial för de mest krävande industrierna. Teknisk Service, vår underhållsorganisation inom SMT i Sandviken, arbetar med målsättningen att utveckla och förbättra våra anläggningars prestanda och minska de totala kostnaderna – alltid med säkerheten främst. Initiativ, innovation och ständiga förbättringar är vår vardag och vi har ambitionen och engagemanget att erbjuda teknisk expertis och leverera service i världsklass.
Driftnäraunderhåll har som uppgift att driva och utveckla underhållet på sina olika produktionsavsnitt. Underhållet bedrivs i nära samarbete med framförallt driften men också med övriga avdelningar inom Sandvik med fokus på hög tillgänglighet.
Nu söker vi en underhållselektriker som gillar utmaningar och vill vara med och utveckla underhållet inom våra verksamheter.

Arbetsuppgifter
Som elektriker säkerställer du produktionen i form av underhållsarbete där du exempelvis arbetar med förebyggande-, avhjälpande- och förbättrande underhåll av maskinparken samt är ett stöd vid installationer och vid mindre om- och nykonstruktioner. Vidare leder, bereder och planerar du arbeten som utförs av entreprenörer vid större underhållsinsatser. I rollen ingår också att aktivt följa och sprida kunskap om den tekniska utvecklingen inom avdelningen, samt att utforma metoder och rutiner i syfte att förbättra arbetssättet. Arbetet utförs i enlighet med Sandviks rutiner för säkerhet, hälsa och miljö.
Vi erbjuder kontinuerlig kompetensutveckling och arbetsformen är för närvarande dagtid, men andra skift-former kan förekomma.

Din profil
Vi söker dig som har en relevant teknisk gymnasieutbildning med inriktning mot el, samt erfarenhet av arbete med elektriskt underhåll. Du har goda kunskaper i ritningsläsning och grundläggande kunskap i MS Office, då främst i Word och
Excel, medan god kännedom om styrsystem och felsökning samt ett brett tekniskt kunnande om industriella anläggningar är meriterande. Körkort är ett krav och har du även truck och traverskort ser vi detta som ett plus. Du behöver hantera svenska väl, i både tal och i skrift, och kunskaper i engelska är en fördel.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper - du är serviceinriktad och uppriktig samt lägger stort värde i en bra dialog. Du har förståelse och förmåga för att utföra systematiskt förbättringsarbete med syfte att höja anläggningseffektiviteten och är bra på att ta egna initiativ samtidigt som du har god samarbetsförmåga. Detta är viktigt då du både självständigt och i grupp ska kunna driva underhållsprojekt samt planera och utföra underhållsåtgärder med hjälp av nödvändiga interna och externa kontakter.

Vi arbetar aktivt för att skapa en arbetsplats som präglas av mångfald och inkludering.

Välkommen med din ansökan senast 2018-09-25.

Läs mer om Sandvik och ansök via home.sandvik/karriar, jobb-id: R0001464.

Kontaktinformation
För mer information om tjänsten är du välkommen att kontakta:

Anders Persson, Olja&Gas/Cold, rekryterande chef 026-260676

Fackliga kontaktpersoner
Malin Löwenborg, IF Metall, 026-26 42 46

För frågor angående rekryteringsprocessen kontakta ansvarig rekryterare:
Marie From, 026 – 26 03 11
Mer info
Kontaktperson Marie From
Telefon 026 26 03 11
Område Sandviken
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Elektriker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://home.sandvik/se/
Sista ansökningsdag 25 sept (4 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sandvik Materials Technology är ett affärsområde inom Sandvik-koncernen och en världsledande tillverkare av högt förädlade produkter i avancerade rostfria stål och speciallegeringar samt produkter för industriell värmning. Spetskompetensen bygger på en integrerad produktionsplattform samt industriledande metallurgi och FoU-verksamhet. Omsättningen 2016 var cirka 13 miljarder SEK och antalet anställda omkring 6 500.