Servicetekniker till Gävleborg/Dalarna

Servicetekniker till Gävleborg/Dalarna

Ponsse´s skogsmaskiner är kända för att vara bäst i världen! Vi på Ponsse satsar stort på produktutveckling och ligger alltid i framkant när det gäller teknik, utveckling och service.

Är du beredd att satsa på att göra ett bra jobb, lära dig mer, och bli ännu bättre?! Drivs du av att lösa kundens problem och kanske överträffa förväntningarna? Vill du jobba med ett gäng likasinnade där du har massor av hjälp att ge och få?

Då passar du i Team Ponsse!

Hos oss jobbar alla hårt, gillar varann och vi tycker om att utvecklas tillsammans. Vi är utspridda över Sverige, men vi säkerställer att du får kontakt med andra som jobbar med samma sak som du, så ni kan utbyta erfarenheter.

Vi är ett familjeföretag som värdesätter alla medarbetare, och det kommer du att märka! Mår medarbetarna bra så mår kunderna bra!

Hur ser din arbetsdag ut?

Dina arbetsuppgifter består i huvudsak av att lösa tekniska problem på både nya och begagnade maskiner. Du utgår från hemmet med en välutrustad servicebuss, men har också tillgång till vår verkstad i Sandviken där du också har din närmsta chef. Du planerar och utför service samt alla förekommande reparationer av våra produkter. Du arbetar ofta på egen hand men även med andra mekaniker och tekniker.

Det krävs vissa förkunskaper för att kunna söka jobbet:
  • Du har en fordonsteknisk/maskinteknisk utbildning, gärna med inriktning mot tunga maskiner, och har ett par års erfarenhet av liknande arbete, t.ex. maskinreparatör eller mekaniker.
  • Du har goda kunskaper i styrsystem, elektronik och hydraulik.
  • Du kan sköta dina arbetsorder och är professionell mot kunderna
  • Du behärskar engelska relativt obehindrat i både tal och skrift.
  • Du har minst B-körkort
  • Det är en stor fördel om du arbetat med skogsmaskiner tidigare, men inget krav.
Du kommer att få anpassad, intern utbildning på våra produkter, system och tjänster. Vi håller med utbildning kontinuerligt under din anställning för att säkerställa hög kompetens.

Vi har kollektivavtal och individuell lönesättning. Tillträde snarast.

Välkommen med din ansökan senast 2020-06-07. Tjänsten kan tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Kontaktperson är Peter Gästgivars (Platschef Sandviken) 070-399 13 05, peter.gastgivars@ponsse.com
Mer info
Telefon 0220-39900
Område Sandviken
Yrkesroll Industri & Anläggning, Teknik & Ingenjör, Servicetekniker
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ponsse.com/se
Sista ansökningsdag 7 juni 2020 (11 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ponsse är en av världens ledande tillverkare av skogsmaskiner med ett brett utbud av skotare, skördare och skördaraggregat i alla storleksklasser. PONSSE koncernen består av moderbolaget Ponsse Plc i Finland med 11 dotterbolag och 26 återförsäljare över hela världen. I Sverige sköts försäljning och service av Ponsse AB, ett helägt dotterbolag med huvudkontor och säte strax norr om Västerås. Ponsse AB:s omsätter ca: 630 milj. kr och har idag 60 anställda. Mer information om Ponsse hittar du på www.ponsse.com/se.